Mladić (26) se bez vozačke dozvole automobilom zabio u kuću: Dvije osobe su ozlijeđene

Automobil marke Mercedes zabio se u kuću uz glavnu cestu u naselju Hampovica na području općine Virje. Dvije su osobe ozlijeđene.

Na mjesto nesreće koja se dogodila u nedjelju oko 13 sati izašle su sve žurne službe, a ePodravina piše da su iz automobila morali izvlačiti mušku i žensku osobu.

“Dvije osobe su ozlijeđene, pružena im je liječnička pomoć i nisu životno ugrožene. U tijeku je očevid”, potvrdili su iz PU koprivničko-križevačke.

Policija je kasnije objavila da je osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka upravljao 26-godišnjak prije položenog vozačkog ispita.

“Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika, udario u betonski prilazni most, ogradu, zid kuće i betonski stup javne rasvjete”, dodali su iz policije.

Lakše su ozlijeđeni vozač i 21-godišnja putnica

Vozaču je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i uzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, a protiv njega će biti pokrenut i prekršajni postupak.

Od siline udarca nastala je materijalna šteta na vozilu, ali i na kući u koju je udario.

“Bio sam u drugoj sobi i samo je puklo i zaprašilo se strašno. Došao sam tu i vidio sam da su zidovi popucali”, rekao je stanar kuće u koju se zabio automobil za ePodravinu.

NAJNOVIJE!