Ovo je Albanka koja je usmrtila Katarinu (19) i Stjepana (21) iz Gradca
Foto: Facebook

Tešku prometnu nesreću u kojoj su na području Ratca poginuli brat (21) i sestra (19) skrivila je Albanka Klevisa Ymeri.

Državljanki Albanije (29) je prije dva dana određen jednomjesečni pritvor zbog kaznenog djela izazivanja nesreće sa smrtnim ishodom.

Teška prometna nesreća dogodila se u utorak oko 20.30 sati na području Ratca kod Slanog.

Ista se dogodila kada je Albanka (29) koja je upravljala osobnim vozilom slovačkih registarskih oznaka počela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, pri čemu je došlo do direktnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka koje je upravljalo iz smjera suprotnom smjeru od strane hrvatskog državljanina (21).

Na društvenim mrežama ima puno pratitelja

Dubrovnik Insider javlja da je Imeri vozila terenac marke BMW, a u jednom trenutku jurila je navodno jurila brzinom od gotovo 170 km/h.

Viktor Đerek, Stjepanov i Katarinin brat, ispričao je za dubrovački medij kako se osjeća nakon tragedije:

“Ne želimo da tragedija naše obitelji bude uzaludna, trebamo pomoć javnosti da osvijestimo problem, stalno se isto događa na našim cestama. Moj brat i sestra nisu jedini koji su stradali, ali neka budu zadnji”

Inače, o Imeri su albanski mediji pisali prije dvije godine, kada je odlučila iznenaditi prijatelja koji je bio u zatvoru u Trentu u Italiji. Zajedno s prijateljicama prišla je zatvoru, uključila zvučnike i priredila vatromet.

Dubrovnik Insider ističe da Imeri ima profile na brojnim društvenim mrežama, gdje se slika i snima, ali i daje savjete o šminkanju. Ima 33.000 pratitelja na TikToku i gotovo 14.000 na Instagramu, ali su joj profili trenutno zatvoreni.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare