Ovo su Stjepan (21) i Katarina Đerek (19) koji su poginuli sinoć u prometnoj nesreći

Brat Stjepan (21) i sestra Katarina Đerek (19) poginuli su sinoć kod Slanog u teškoj prometnoj nesreći oko 20:30 sati.

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće koja se u srijedu navečer dogodila na Jadranskoj magistrali kod Slanog, a u kojoj su poginuli brat i sestra od 21 i 19 godina.

“U teškoj prometnoj nesreći koja se 9. travnja oko 20:30 dogodila na državnoj cesti D8 na predjelu Ratac kod Slanog smrtno su stradale dvije osobe, dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Prometna nesreća dogodila se kada je vozačica osobnog vozila slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin.

Na mjestu događaja smrtno su nastradali 21-godišnji vozač i putnica iz njegova vozila, 19-godišnja hrvatska državljanka, dok je vozačica koja je izazvala prometnu nesreću, 29-godišnja državljanka Albanije, zadobila lakše tjelesne ozljede”, objavila je PU dubrovačko-neretvanska.

Načelnik Općine Gradac danas je na temelju članka 40. Statuta Općine Gradac donio odluku o proglašenju Dana žalosti na području općine Gradac od 10. travnja 2024. godine do 13. travnja 2024. godine povodom tragične smrti Stjepana i Katarine Đerek.

Katarina Đerek
Foto: Medicinska škola Dubrovnik

Učenici Medicinske škole su se oprostili od Katarine

Učenici i djelatnici Medicinske škole u Dubrovniku u šoku su nakon prerane smrti maturantice Katarine Đerek, a na stranici škole napisali su kratku poruku oproštaja:

“Sinoć, 9.travnja 2024., izgubljena su dva mlada života, dva svjetla ugašena…

Hodnicima naše škole danas vlada tišina, naše misli su s obitelji učenice Katarine Đerek da pronađu mir i utjehu.

Katarina, nedostajat ćeš nam i pamtit ćemo rano prekinute snove, s vremenom suze će prerasti u osmijeh na spomen tvog imena…

Počivala u miru!”

Počivali u miru! Obitelj i prijatelji su u našim molitvama!

NAJNOVIJE!