Ovo je majka Antonija Žegarac (32) koja je poginula u prometnoj nesreći u Dalmaciji: Dijete je teško ozlijeđeno

Antonija Žegarac (32) je preminula na mjestu, kao i motociklist koji je odletio 50 metara dalje.

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu kasno poslijepodne na Jadranskoj magistrali u Kaštel Sućurcu u Dalmaciji u kojoj su sudjelovali automobil i motocikl. Poginula su oba vozača motornih vozila.

Riječ je o 29-godišnjem vozaču motocikla i 32-godišnjakinji koja je upravljala automobilom. S njom je u automobilu bilo dijete od nepune tri godine. Dječak je zadržan u bolnici gdje su mu potvrđene teške tjelesne ozljede.

Žena koja je stradala u nesreći zove se Antonija Žegarac, a od nje su se vrlo emotivnom porukom oprostili putem njezinog Facebook profila.

Stravičnoj nesreći svjedočili su mještani Kaštel Sućurca koji su odmah priskočili u pomoć i uspjeli izvući dijete iz automobila koji se zapalio.

Foto: Antonija Žagarac/Facebook

Na licu mjesta je obavljen očevid kojim je rukovodio zamjenik ODO Split uz asistenciju policijskih službenika, a prema prvim informacijama motociklist je prošao kroz crveno svjetlo i zabio se u automobil u kojem su bili majka i dijete.

Žena je preminula na mjestu, kao i motociklist koji je odletio 50 metara dalje.

Silina udara motora u automobil bila je tolika da se prevrnuo na krov.

“Prizor koji sam zatekao minutu nakon nesreće bio je zaista zastrašujući. Horor u punom smislu te riječi. Auto se prevrnuo na krov, gusti oblaci crnog dima, vrištali su ljudi koji su odmah priskočili u pomoć. Bilo je nemoguće gledati zbog tuga”, rekao je svjedok nesreće za Slobodnu Dalmaciju.

U našim je molitvama cijela obitelj, a pogotovo teško ozlijeđeno dijete.

NAJNOVIJE!