NaslovnicaVijestiPripadnici jezive sekte prijete smrću u Zagrebu: "Donosimo smrt svuda, u slavu...

Pripadnici jezive sekte prijete smrću u Zagrebu: “Donosimo smrt svuda, u slavu Eona i Sotone”

Pripadnici jezive sekte prijete smrću i bombama po Zagrebu, a ovako je izgledala njihova poruka na srpskom jeziku:

“Donosimo smrt svuda, u slavu Eona i Sotone, protiv demokratsko hrišćanske civilizacije, koja nas vekovima udaljava od ljudske suštine. Ljudska suština je brutalna, nemilosrdna. Mi nismo kao vi stadećstoke sitnog zuba. Malo nas je. Ali smo posvećeni našem cilju, za koji smo spremni sa poginemo i ubijemo. Postavili smo tempirane bombe sa tajmerom, koji je složen da eksplodira u prepodnevim časovima ovog dana”, dio je jezive e-mail poruke koja je jutros stigla na 39 raznih adresa većinom medijskih kuća, ali i same policije. Potpisnik ove prijetnje u kojoj su navedene i navodne lokacije gdje je postavljen eksploziv je “Odred 9 Uglova“, konkretno njegov “odsjek iz Dubrave“.

Smiješno ili zastrašujuće, ovaj “Odred” doista nije izmišljen jutros. Red devet uglova ili kutova, ovisno o prijevodu, sotonistička je okultistička grupa sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, a sljedbenike imaju diljem svijeta, ako je vjerovati Wikipediji.

Tradicionalni sotonizam

Svoju filozofiju pa i djelovanje opisuju kao “tradicionalni sotonizam”, a njeguju i “vrijednosti” nacizma, prinošenje ljudskih žrtava, pedofiliju i silovanje

Red je navodno osnovala Velšanka koja je kasnih 1960-ih bila članica pretkršćanske sekte, a kao prvi “veliki majstor Reda” spominje se Anton Long. Mnogi istraživači ove sekte drže da je Anton Long zapravo pseudonim britanskog neonacističkog aktivista Davida Myatta, što je on zanijekao.

Da se ovdje radi o ljudima koji su doista spremni zabrazditi u teške zločine, dokazuje i izvješće grupe za građanska prava Southern Poverty Law Centra u kojemu piše kako Red 9 kuteva zauzima važno mjesto u svijetu okultnih, ezoteričnih i/ili sotonističkih neonacističkih skupina.

U ljeto 1997. dva člana švedskog ogranka pod nazivom “Luciferov mizantropski Red” ritualno su žrtvovala Alžirca u Keillers Parku, za što su na kraju ipak osuđeni za zločin iz mržnje.

Član Ryan Fleming iz Yorkshirea trenutačno je u zatvoru zbog silovanja 14-godišnje djevojčice, nakon što je već bio osuđen za seksualni napad i mučenje maloljetnice. Njegova “kolegu” Andrewa Dymocka sumnjiči se pak za stravičan napad na tinejdžericu, kojoj je bolesni um urezao nacističke i okultne simbole na tijelo.

Ovo je samo dio gadosti koje smo pronašli u bespućima interneta, a da priča bude još odvratnija, s “Uglašima” se povezuje i frakcija Rapewaffen koja zagovara silovanje bijelih žena kako bi se povećao broj pripadnika “superiorne” rase

Sve u svemu, dojave “odsjeka iz Dubrave” bile su lažne. “Smrt hrisćankoj civilizaciji, Smrt demokratiji, Smrt državi, Smrt svima i svemu koji nam se protive”, kako su odvažno naveli u mailu, očito danas neće gledati, piše Dnevno.hr.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare