Serija The Chosen se pojavila na Netflixu, ima i hrvatski prijevod

Serija The Chosen koja ekranizira Isusov život se od 12. rujna pojavila na domaćem Netflixu, a ima i hrvatski prijevod, odnosno hrvatske titlove. Za sada je dostupna samo prva sezona.

Nije poznato hoće li i kada Netflix dobiti druge dvije već dostupne sezone ili epizode predviđene za četvrtu sezonu, koje su trenutno u produkciji.

Seriju je stvorio kršćanski pisac i redatelj Dallas Jenkins. “Izabrani” ili “Odabrani” predstavlja priču o Isusu i učenicima u formatu koji se može povezati.

Isprva dostupna na web stranici i aplikaciji koju je izradio Angel Studios, serija je od tada postala dostupna na Amazonovoj platformi Prime Video i drugim uslugama.

Prava za emitiranje serije, za koju se predviđa da će trajati sedam godina, nedavno su pripala mreži The CW, dok je holivudska moćna kuća Lionsgate ranije ove godine dobila prava na svjetsku distribuciju.

Dostupnost na Netflixu dodaje još jedan sloj uspjehu serije. Streaming usluga ima gotovo 240 milijuna pretplatnika diljem svijeta, no nije poznato na kojim je sve tržištima serija sada dostupna.

Seriju The Chosen možete gledati na OVOM LINKU!

NAJNOVIJE!