Slavonac (31) treba našu pomoć, dijagnosticiran mu je tumor na mozgu

Slavonac Saša Martinović je mladi čovjek od 31 godinu koji treba našu pomoć nakon što mu je dijagnosticiran tumor na mozgu.

Ovaj otac sedmogodišnjem dječaka iako je iz Slavonije, već nekoliko godina živi i radi u Njemačkoj (München). U kolovozu ove godine, nakon što je doživio epileptički napadaj i završio na hitnoj, saznao je zastrašujuću dijagnozu – ima tumor na mozgu.

Nakon opsežnih pretraga, CT-a i magnetne rezonance, konačno je operiran krajem kolovoza. Nakon operacije u budnom stanju Saša je svjestan svega, ništa i nikoga nije zaboravio, ali nažalost oduzeta mu je desna strana tijela, a kao posljedica pojavile su se i poteškoće u govoru.

Tumor na rizičnom području

S obzirom da je tumor na rizičnom području (raširen je do područja očnog živca) nije u potpunosti uklonjen što zahtijeva teže i dugotrajnije liječenje.

VIDI OVO: 7 znakova da se u vašem mozgu razvija tumor

Saša je cijelo vrijeme u bolnici (Klinika Bogenhausen, München) gdje trenutno prolazi kemoterapiju i zračenje u trajanju od 6 tjedana. Dnevno ima i dva sata vježbi za ruke i noge i pomalo nadolazi, ali to je sve samo početak dugotrajnog oporavka. Pred njim je neophodna rehabilitacija čije troškove osiguranje ne pokriva, kao ni dio troškova u trenutnom liječenju.

Stoga se njegova obitelj obratila javnosti sa zamolbom za pomoć da Saša ponovno hoda, živi i da se vrati svojoj obitelji i svome djetetu onakav kakvim ga svi znaju, piše portal Osijek031.com.

Sašu nije napustila nada ni veselje

Najpozitivnija stvar u svemu tome je to što Sašu nije napustila nada niti veselje. Saša je pozitivac kao i uvijek i to je ono što cijelu obitelj drži iznad vode.

Ukoliko želite pomoći donacijom, posjetite sljedeći LINK. Cijela obitelj unaprijed se zahvaljuje svim dobrim ljudima koji budu željeli i mogli pomoći.

NAJNOVIJE!