Slavonka odlučila pomoći umirovljenici koja se požalila da si ne može priuštiti svinjetinu

"Puno joj sreće i zdravlja želim... Gdje god je i čija god je, da joj Bog da samo zdravlja...", rekla je zahvalna umirovljenica.

Slavonka sa zagrebačkom adresom odlučila je pomoći umirovljenici Marici Budimir (80) koja se pred kamerama požalila da si ne može priuštiti svinjetinu.

Jasna je zato odlučila poslati Marici novac za meso uz prigodne darove. “Zato što je gospođa Marica prešla 80 godina i prava je borkinja, fajterica.

Ona ni u jednom trenutku nije rekla da krivi premijera Plenkovića, hrvatsku državu, nikoga…, nego se stoički nosi sa svojim životom i to mi je bilo predivno.

Ali onda slika onog pilećeg vrata na tanjuru i kako je ona rekla: ‘Nije me sram reći željna sam svinjetine…’ Ja sam Slavonka i onda si mislim… nitko ne smije željeti svinjetinu”, rekla je za RTL, prenosi Index.

VIDI OVO: Što Biblija kaže o jedenju svinjetine?

RTL-ova ekipa preuzela je poklon i iznenadila Maricu koja nije mogla sakriti zahvalnost.

“Puno joj sreće i zdravlja želim… Gdje god je i čija god je, da joj Bog da samo zdravlja. Ja sam skromno živjela cijeli život, ja ne bih išla u pučku kuhinju čekati u redu. Ja tamo idem volontirati, ali ne nosim doma”, rekla je zahvalna umirovljenica.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!