“U zagrebačku Arenu večeras stižu sotonisti”: Kršćanska udruga upozorava na grupu Kiss

U zagrebačku Arenu večeras stiže legendarna grupa KISS, a udruga Pravo na život upozorava da su oni sotonisti na koje kršćani trebaju paziti.

Udruga Pravo na život na svojoj se Facebook stranici zapitala “Tko to dolazi u Arenu Zagreb?”, a zatim svojim pratiteljima pojasnila kako je riječ o “sotonistima” te ih pozvala da mole za duše onih koji idu na koncert.

“Tko to dolazi u Arenu Zagreb? KISS je skraćenica za ‘Kings In Satanic Service’ (Kraljevi u službi Sotone). Producent te grupe Bob Ezrin četvoricu njenih članova nazvao je ‘simbolima razbuktalog zla neobuzdane putenosti’.

Gene Simmons, koji javno priznaje svoje zanimanje za kanibalizam, poznat je po tome da pohotno plazi svoj dugi jezik – što je stari poganski simbol štovanja demona”, napisali su u objavi.

“Preporuka: pomolimo se za našu mladež koja će ići na ovaj koncert da ih dragi Bog sačuva od utjecaja zloga”, pozvali su pratitelje da spase posjetitelje sotonskog koncerta.

KISS – značenje imena benda?

O imenu benda raspravljalo se i prije. U konzervativnim krugovima, naravno. Od samih početaka konzervativne udruge povezuju ih sa “sotonizmom i kvarenjem mladeži”, a vjerovalo se i da je naziv benda akronim za Knights in Satan’s Service, Kinder SS te Kids in Satan’s Service. Ipak bend je sva ta nagađanja odbacio.

U zagrebačkoj Areni se večeras navodno sprema veliki rock and roll spektakl. Nakon 45 godina karijere, bend Kiss u sklopu svoje posljednje svjetske turneje End of the Road stiže u Zagreb.

Članovi Kuće slavnih Rock & Rolla, koji su izdali 44 albuma te prodali više od 100 milijuna primjeraka albuma širom svijeta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima fanova koji ih podržavaju više od 40 godina.

NAJNOVIJE!