Vozač ZET-a oduševio Hrvatsku: Svi pomažemo, nisam jedini!

Vozača ZET-a koji je priskočio u pomoć starijem gospodinu s vidljivim ozljedama glave da izađe iz autobusa je oduševio Hrvatsku.

Vozač je pažljivo posjedio gospodina na stajalištu, insistirajući da miruje sve dok njegovi kolege ne stignu, uz izraze želje za brzim oporavkom.

Novinar portala Index je razgovarao s vozačom ZET-a koji je svojom gestom očarao mnoge, a on je opisao kako se sve zapravo odvijalo.

“Prije dva dana na peronu preko puta nas jedan je stariji gospodin, ozlijeđen ili operiran, dva puta pao na klupi. Uz pomoć konobara sam ga uveo u autobus. Rekao je da želi ići do Gajnica i odveo sam ga. Potom sam mu pomogao izaći iz autobusa”, ispričao je.

Otkrio je i kako su putnici reagirali na njegovu gestu.

“Na ulasku u autobus nisu nešto reagirali, ali u Gajnicama, kad sam se vratio u vozačku kabinu, dobio sam aplauz i ‘Bravo vozaču, bravo vozaču’. Ostao sam u šoku. Kome ne bi bilo drago dobiti pohvalu, ali ovo je iznenađenje. To su svakodnevne situacije. Ima pohvala i kritika. Vozači ZET-a puno pomažu putnicima. Nisam ja jedini”, zaključio je.

NAJNOVIJE!