Za obitelj poginulog Gorana Šarića skupljeno 19 tisuća eura: Ljudi, divni ste!

Za obitelj poginulog Gorana Šarića iz Privlake skupljeno je gotovo 19 tisuća eura, objavio je hrvatski svećenik Stjepan Ivan Horvat koji je pokrenuo akciju na Facebooku.

Njegovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:

“DRAGI LJUDI, U 3 DANA ZA OBITELJ POKOJNOG GORANA ŠARIĆA UPLATILI STE 18 961,61 EURO! ČUDO STE!

Od srca hvala svima koji ste se uključili u ovu akciju, hvala portalima Bitno.net, Vinkulja.hr, Gradu Vinkovcima i svima vama koji ste prihvatili moj poziv i promovirali akciju. Neki ste, s pravom, pitali zašto se novac prvo skupljao na moj račun. Zato što nisam htio „gnjaviti“ obitelj s tim tehničkim stvarima u za njih teškim trenucima jer puno ljudi se javlja za neke dodatne informacije oko računa i uplata. Na moj račun je uplaćeno 9631 euro, ostalo je uplaćeno na račun Mirjane Šarić, supruge pokojnog Gorana. Kasnije sam stupio u kontakt s Mirjanom, ona i kćeri Ela i Lana zahvaljuju se svima koji mislite na njih i dajete im podršku u ovoj teškoj situaciji.

Neće im naš prilog vratiti supruga i oca, ali siguran sam da ćemo im bar malo pomoći u daljnjem životu. Teška su vremena i nije lako darovati novac, a ponekad nam je neugodno uplatiti neki mali iznos no i jedan cent je puno ako je od srca. Nas puno koji dajemo po malo može učiniti veliku stvar.

Ako želite, možete podijeliti ovu objavu.

Hvala na ljubavi!

Podaci za uplatu su:
Mirjana Šarić
HR7124840083225855903

DRAGI LJUDI, U 3 DANA ZA OBITELJ POKOJNOG GORANA ŠARIĆ UPLATILI STE 18961,61 EUR! ČUDO STE!

Od srca hvala svima koji…

NAJNOVIJE!