Zagrebački policajac je primijetio da auto pored njega trubi, a tada je čuo: “Pomozite nam!”

Zagrebački policajac je primijetio da iz nekog razloga auto pored njega trubi. Vozač je snažno povikao: “Žena mi rađa. Pomozite nam!”

U petak, 5. svibnja, oko 14:40 sati, za vrijeme poznate prometne gužve, policajac Josip bio je na dužnosti na jednom od najprometnijih raskrižja u Zagrebu – na spoju Radničke i Heinzelove ulice.

U tom trenutku primijetio je da automobil pored njega trubi. Vozač se okrenuo prema policajcu i zatražio pomoć. Na suvozačkom sjedalu sjedila je rodilja, a vozač je snažno povikao: “Žena mi rađa! Pomozite nam, na putu smo za Vinogradsku bolnicu, a gužva je!”

Policajac je trenutačno aktivirao svjetlosne i zvučne signale te se pridružio obitelji Tomić u probijanju kroz prometnu gužvu.

Na svijet je stigla mala djevojčica

Kada su stigli pred bolnicu, na hitnom ulazu se podigla rampa. Obitelj je sigurno i hitno ušla unutra, a policajac Josip glasno je povikao: “Sretno!”

Prilikom poroda, najvažnije su primalje, koje, unatoč teškim danima, sve se slažu u jednom: “Mislim da obavljam najljepši posao na svijetu.”

“Obitelj Tomić dočekala je svoje prvo dijete te je imala veliku sreću, samo 20 minuta kasnije na svijet im je stigla djevojčica. Nakon 20 dana, kada su emocije došle na svoje mjesto, kada se beba ugodno smjestila u toplini svoga doma, otac je odlučio e-mail porukom na adresu zagrebačke policije pohvaliti našeg policajca”, izvijestila je ponosno zagrebačka policija., izvijestila je zagrebačka policija s ponosom.

NAJNOVIJE!