Hulk Hogan i supruga kršteni u crkvi na Floridi: ‘Samo ljubav’

Bivši profesionalni hrvač, zvijezda reality televizije i glumac Hulk Hogan, pravim imenom Terry Bollea, objavio je da se krstio u crkvi na Floridi.

Ovaj 70-godišnjak oglasio se u srijedu na društvenim mrežama i objavio da su on, zajedno sa svojom suprugom Sky Daily Hogan, kršteni na posebnoj ceremoniji održanoj u baptističkoj crkvi Indian Rocks.

„Potpuno predanje i posvećenje Isusu najveći je dan u mom životu. Bez brige, bez mržnje, bez osuđivanja… samo ljubav”, napisao je u svojoj objavi, pokazujući video i fotografije obreda.

Prema tweetu koji je Hogan objavio u travnju, bivša zvijezda World Wrestling Entertainmenta prvobitno je prihvatila Isusa Krista kao svog Spasitelja kad je bio tinejdžer.

“Prihvatio sam Krista kao svog Spasitelja s 14 godina, a trening, molitve i vitamini držali su me u igri. Međutim, sada kada sam jedno s Bogom, glavna tema događaja predaje, služenja i ljubavi čini me pravim glavnim događajem koji mogu udariti svakog diva bilo koje veličine snagom mog Gospodina i Spasitelja i tako je, čak i sada brate, AMEN!” objavio je.

Hogan je bio popularan pro-hrvač 1980-ih i 1990-ih za WWE, tada poznate kao Svjetska hrvačka federacija, gdje je držao naslov svjetskog prvaka više puta.

Hogan je postigao glavni uspjeh, glumeći u nekoliko filmova i televizijskih emisija, uključujući crtić za djecu i kratku akcijsko-avanturističku seriju pod nazivom “Grom u raju”.

NAJNOVIJE!