Joyce Meyer govori kako se osjeća nakon teškog pada i operacije

Autorica i govornica Joyce Meyer prošli je tjedan na svojim društvenim mrežama objavila da se oporavlja.

U videu objavljenom u četvrtak, 29. lipnja, Meyer je rekla da je pala i da je bila u invalidskim kolicima.

Zdravstveno stanje se zakompliciralo

“Kao što znate, imala sam neko vrijeme pauzu zbog pada koji sam pretrpjela, slomljenog gležnja i operacije leđa koja je izazvala krvni ugrušak i uzrokovala probleme u drugoj nozi”, rekla je Joyce. “Zapravo sam zadnjih mjesec dana bila u invalidskim kolicima, ali danas sam dobila stvarno dobre vijesti. Otišla sam kod ortopeda i potpuno su me skinuli s kolica. Moram nositi čizme za hodanje tri tjedna, ali nosim punu težinu, što je nevjerojatno.”

Poslušajte cijeli govor u videu u nastavku.

Joyce je rekla da do kraja srpnja ponovno hodati na svojim nogama. “Samo moram … nekoliko tjedana hodati s hodalicom i ponovno naviknuti gležanj na hodanje.”

“Uzbuđena sam!”

Joyce, koja je 4. lipnja napunila 80 godina, osnivačica je Joyce Meyer Ministries i autorica bestselera New York Timesa. U prošlosti se Meyer povezivala s evanđeljem prosperiteta, iako se od tada distancirala od tih pogleda.

Godine 2007. bila je jedna od nekoliko televizijskih evangelizatora (uključujući Bennyja Hinna, Paulu White, Crefla Dollara i Kennetha Copelanda) čije je financije istražio američki Senat. Meyerina Ministries postupila je u skladu s istragom i poduzela sve korake prema većoj transparentnosti.

Joyceina web stranica pokazuje da je konferencija zakazana za 4. i 5. kolovoza u Nashvilleu, Tennessee, otkazana. Sljedeća konferencija trebala bi se održati od 15. do 16. rujna u Baton Rougeu, Louisiana, a Meyer’s Love Life Women’s Conference održat će se od 19. do 21. listopada u San Antoniju. Na tom događaju sudjeluju Bishop TD Jakes, Sadie Robertson Huff, Lisa Bevere, Natalie Grant i Danny Gokey.

“Uzbuđena sam”, rekla je Joyce u svom videu. “I vrlo brzo ćemo se vratiti s novim [podcast] epizodama ‘Talk It Out’, te se jako veselim konferenciji žena u San Antoniju.”

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!