Kanye West odlazi u zabavu za odrasle nakon što je napustio vjeru

"Ja sam bog, a tko god se ne slaže, ja sam bog za sebe", kaže West.

Potvrđene su glasine da se Kanye West nakon odstupanja od kršćanske vjere upušta u posao zabave za odrasle.

Kako je Independent primijetio, reper je na X-u podijelio video koji je najavio da je njegov “Yeezy Porn” na putu.

Nakon ove objave, bivša zvijezda filmova za odrasle koja je postala kršćanka, Brittni De La Mora moli da se West prisjeti njegovog vremena kada je proglasio Isusa kraljem.

“Kanye, ovo nije način na koji se ide dalje”, kaže La Mora. “To je kao ovisnost. Shvatiš da je loše i onda se odjednom vratiš tome. Samo se pas vraća svojoj bljuvotini.”

West je 2019. priznao da je ovisan o pornografiji.

“Kanye, ako želiš slijediti Isusa, slijedi Isusa”, kaže La Mora. “Ne vraćaj se unatrag. Tama ti nema što ponuditi. Još više ćeš otvoriti vrata demonskom i požalit ćeš zbog ove odluke.”

Kanyeov novi pothvat dolazi usred njegove nedavne tvrdnje da mu život s Isusom nije ispao onako kako je želio. Umjesto toga, Kanye sada ide punom parom naprijed prema tome da bude sam svoj bog.

“Ja sam bog, a tko god se ne slaže, ja sam bog za sebe”, kaže West. “I ne možeš mi reći tko sam ja… ja sam bog za sebe.”

West je također rekao da se tijekom vremena razočarao u Isusa jer nije djelovao onako kako je htio.

“Prošao sam kroz mnogo stvari za koje sam se molio, a nisam vidio da se Isus pojavio”, kaže West.

Tijekom ovog burnog razdoblja u Westovu životu dok se bori s vjerom, ovisnošću i slavom, ovo je savršeno vrijeme da se kršćani mole za njega.

Pomolimo se da se Westove oči otvore za istinu evanđelja umjesto da ga privuku mamci tame. Nitko, uključujući Kanyea, nije predaleko od Božjeg dosega, piše Charisma News.

NAJNOVIJE!