Kanye West: ''Želim svima pokazati što je Isus učinio za mene''
Snimka zaslona: YouTube

Kanye Weste je pred nekoliko stotina fanova u Los Angelesu predstavio svoj novi album znakovitog naslova “Jesus Is King” te film istog imena.

Kanye je progovorio o vjeri i utjecaju koji vjera ima na život njega i njegove obitelji koju je zasnovao s Kim Kardashian.

“Sad kad sam u Kristovoj službi, moj posao je da širim evanđelje, da ljudima pokažem što je Isus učinio za mene”, rekao je Kanye.

“Širio sam glas o mnogim stvarima. Jedno vrijeme sam vam govorio što je za mene učinila visoka moda, govorio sam vam što je Hennessy učinio za mene, a sad vam govorim što je Isus učinio za mene. Nisam više rob, sad sam sin, sin Božji. Slobodan sam”, rekao je Kanye, prenosi Index.

Kaže da se vjeri okrenuo nakon što je 2016. hospitaliziran zbog privremenog psihotičnog napadaja.

VIDI OVO: Justin Bieber, Kanye West: Kako gledati na obraćenje slavnih osoba?

“Najviše vremena za razmišljanje imao sam kad sam bio u bolnici. Počeo sam čitati Bibliju, počeo sam pisati i izvlačiti citate iz Biblije, a u moju kuću je došla osoba koja nije bila kršćanin i nakon 30 minuta sam bio u lisicama i vozili su me u bolnicu”, pričao je Kanye.

Dodao je da misli da bi danas bio mrtav da ga ta osoba tad nije posjetila. “Ta osoba mi je vjerojatno spasila život jer kad imaš epizodu, možeš skočiti s balkona, možeš si iskopati oko, možeš učiniti razne stvari… No ljudi sad pokušavaju diskriminirati moje misli i stavove zbog te epizode”, smatra.

VIDI OVO: Kanye West: Isus me je izbavio iz problema s mentalnim zdravljem

“Vidio sam ga kako radi čuda u mom životu”, rekao je na jednom od tih okupljanja koja uvelike podsjećaju na misna slavlja.

Kanyeov album “Jesus Is King” dostupan je od 25. listopada.