Kineski komunisti izvrću Bibliju i pretvaraju Isusa u ubojicu

Kineski komunisti se boje rasta kršćanstva u toj zemlji pa izvrću biblijska poglavlja u svoju korist i pretvaraju Isusa u ubojicu.

S čak 130 milijuna kineskih kršćana i kontinuiranim eksplozivnim rastom podzemne crkve, sada u Kini ima više kršćana nego članova kineske komunističke partije.

Progon kršćana od strane kineske vlade samo je doveo do još većeg rasta Crkve, uzrokujući da Komunistička partija sada cilja na samu Bibliju, s onim što naziva “ažuriranjem”, “socijalističkim vrijednostima” i uklanjanjem dijelova koji ne odražavaju komunistička uvjerenja, javlja CBN News.

“Kinezi više nisu zadovoljni svim tim pokušajima da se kršćane prisilno natjera da se odreknu svoje vjere”, kaže Tina Ramirez, osnivačica Hardwired Globala.

“Tako su sada to podigli na novu razinu gdje pokušavaju prepisati Sveto pismo i ono što Biblija kaže, kako bi ih zbunili i spriječili ljude da postanu kršćani.”

Isus kamenuje ženu uhvaćenu u preljubu

Jedan primjer iz srednjoškolskog udžbenika, revizija Evanđelja po Ivanu, osmo poglavlje Komunističke partije, o ženi uhvaćenoj u preljubu, izvrće pravi biblijski izvještaj o Isusu. Sada kaže:

Isus je jednom rekao gnjevnom mnoštvu koje je pokušavalo kamenovati ženu koja je sagriješila: “Tko je među vama bez grijeha, neka prvi baci kamen na nju.” Kad su njegove riječi došle do njihovih ušiju, prestali su ići naprijed. Kad su svi izašli, Isus je kamenovao ženu i rekao: “I ja sam grešnik.”

Biblije za djecu su potpuno zabranjene

Bob Fu, predsjednik ChinaAid-a, kaže: “Dakle, ovo se događa upravo sada. Vidjeli smo eskalaciju. Biblije za djecu potpuno su zabranjene. Sve biblijske aplikacije i aplikacije povezane s Biblijom nasilno su uklonjene iz svake aplikacije za e-trgovinu. Milijuni kineske kršćanske djece bili su prisiljeni javno potpisati obrazac kojim se odriču svoje vjere.”

“Pitanje kineske Komunističke partije je kontrola. Uvijek se radi o kontroli”, kaže Todd Nettleton iz Voice of the Martyrs.

“I oni vide Evanđelje, vide kršćansku poruku kao nešto što bi preuzelo kontrolu od Komunističke partije. Stoga je ovaj novi socijalistički prijevod Biblije samo još jedan korak za kinesku Komunističku partiju dok pokušavaju kontrolirati crkvu.”

Jedan kineski pastor je rekao: “…vladari (Komunističke partije) odabrali su neprijatelja koji se nikada ne može zatvoriti. Osuđeni su na poraz.”

NAJNOVIJE!