Mladi tata se probudio iz kome – upucan je dok je na ulici propovijedao evanđelje

Mladi, tata, pastor iz Arizone koji je upucan u glavu dok je propovijedao na ulici se probudio iz kome, piše JulieRoys.com.

Hans Schmidt, 26, promovirao je Victory Chapel First Phoenix Church u Arizoni početkom studenog kada je upucan s leđa.

Snimka pucnjave od 15. studenog prikazuje bijeli Nissanov crossover u blizini Schmidta, kao i druge automobile, ali policija je rekla da nije sigurna je li strijelac bio u automobilu ili ne.

Schmidt, suprug i otac isprva je bio u kritičnom stanju. Ipak, njegova supruga Zulya Schmidt nedavno je na društvenim mrežama objavila da joj je suprug budan.

“U tren oka, naši su se životi promijenili. Ti si živo čudo”, rekla je njegova supruga Zulya Schmidt u objavi. “Svaki dan sam zadivljen kad vidim da ponovno držiš našeg dječaka. Mašući našoj djevojčici. Pred vama je dug put, ali Bog će nas provesti.”

Foto: Facebook

Schmidtov otac, Eric Schmidt, također je rekao za ABC 15 u Arizoni da je 26-godišnjak premješten u dugotrajnu ustanovu u bolnici na oporavak.

“Nadajmo se da će i dalje biti u pozitivnom smjeru jer je još uvijek u osjetljivom stanju”, rekao je.

Zulya je u intervjuu za CBN News rekla da je obitelj zahvalna na izljevu molitvi.

“To je jedini način na koji to mogu objasniti. Bilo je trenutaka u kojima se pitam, kako sam ja ovako dobro? Čak se osjećam krivom što nisam zaplakala”, rekla je. “Znam da Bog ima plan u svemu ovome jer ne postoji drugi način da se to objasni.”

Policija nudi nagradu od 10.000 dolara za informacije koje bi mogle dovesti do osobe koja ga je namjeravala ubiti.

NAJNOVIJE!