Musliman ubio 20-godišnjeg kršćanina iz Pakistana, razlog nije poznat

Musliman je ubio 20-godišnjeg kršćanina u Pakistanu 9. studenoga. Ovo je najnoviji slučaj žrtve vjerske manjine iz nepoznatih razloga, a policija sporo djeluje.

U selu Talwandi Inayat Khan, Pasrur tehsil u okrugu Sialkot, u provinciji Punjab, Farhana Ul Qamara ubio je Muhammad Zubair u svojoj kući u izgradnji oko 3 sata ujutro, rekao je njegov brat Shahan Ul Qamar.

“Farhan se školovao za laboratorijskog tehničara i bio je skromna duša, a mi nemamo pojma zašto je Zubair ušao u naš dom u mraku noći i ubio ga”, rekao je Ul Qamar za Morning Star News.

Rekao je da su on i njegov brat spavali u sobi svojih roditelja kada ih je probudila buka upada u kuću.

“Kada je moj otac upalio svjetlo, vidio je Zubaira kako sjedi na prozorskoj dasci s pištoljem u ruci”, rekao je Ul Qamar. “Prije nego što je moj otac uspio nešto reći, Zubair je počeo vrijeđati Farhana, koji se tek probudio, a zatim je otvorio vatru na njega, pogodivši ga triput u desno uho, vrat i ključnu kost.”

Dok se cijela obitelj probudila od pucnjeve, Zubair je uskočio unutra i držao Ul Qamarovu majku na nišanu, rekao je.

“Nastavio nas je psovati i zlostavljati kada je dolazio do glavnog ulaza, dok je pištolj uperio u moju majku”, rekao je. “Bespomoćno smo gledali kako se ubojica penje na motocikl i bježi pucajući u zrak.”

NAJNOVIJE!