Muslimani u Gazi prešli na kršćanstvo nakon što su vidjeli Isusa u svojim snovima

Brojni muslimani u Gazi prešli su na kršćanstvo posljednjih dana nakon što su vidjeli Isusa u svojim snovima u onome što se opisuje kao “čudo”, prema novom izvješću podzemnih kršćana u regiji.

Izvješće je prvi objavio na internetu autor i kršćanski apologet Michael Licona, koji je rekao: “Bog djeluje usred rata.” Licona je profesor studija Novog zavjeta na kršćanskom sveučilištu Houston i autor više kršćanskih knjiga.

Prenosimo u cijelosti njegovu objavu s Facebooka: Bog djeluje usred rata! Ove vijesti dolaze iz Palestine iz podzemnih kršćanskih službi:

“Tijekom posljednja dva dana služili smo stotinama očeva koji su izgubili većinu, ako ne i svu svoju djecu u ratu. Dok smo te ljude prebacivali na sigurno, nahranili smo ih, oprali njihovu odjeću i počeli čitati Bibliju za njih — dijeleći put mira kroz Isusa.

Tada se dogodilo veliko čudo. Sinoć se Isus ukazao kod 200 ljudi u njihovim snovima! Vratili su nam se kako bi naučili više iz Božje Riječi kao i da pitaju kako slijediti Isusa.

Ja sam na strani Izraela u ovom ratu; ne nužno iz teoloških razloga, već zato što su Hamas i oni koji ga podržavaju čisto zlo. Ipak, znam da ne podržavaju svi Palestinci Hamas.

Pomolimo se da ovaj rat uskoro završi i da Izrael može iskorijeniti Hamas kako bi Palestinci bili slobodni. . . od Hamasa!”

NAJNOVIJE!