Njemački svećenik upozorava: “Isus uskoro dolazi, ali neće svi ući u raj”

Njemački svećenik je u nedjeljnoj propovijedi upozorio da Isus uskoro dolazi, no da neće svi ući u raj.

Poznati svećenik i voditelj duhovnih vježbi otac Hans Buob podsjetio je na eksplozivnost i relevantnost otkrivenja drugog dolaska Krista. Prema njemu, nalazimo se trenutno u vremenu zaborava Boga, otpadništva i novog poganstva.

Shvatite Božju Riječ ozbiljno

“Lažne teorije, poput ‘svi idu u raj’, nam ne pomažu. Ne, Bog je također pravedan. Svatko tko ne prolazi kroz vrata milosrđa, mora proći kroz vrata pravde, ali nitko ne može proći kroz njih.”

“Shvatite Božju Riječ ozbiljno. To je istina. Nemojte se dati zavesti takvim teorijama”, upozorava Buob.

“Moramo biti uzbuđeni zbog Janjetove ženidbe. Gospodin dolazi, znakovi vremena to pokazuju.

Danas je vrijeme odluke i vrijeme nevolje. Ova nevolja je prije svega duhovna nevolja.”

Buob kritizira istupe nekih crkvenih predstavnika

“Isusova je riječ jasna! Ali ono što danas čujete od nekih svećenika i biskupa toliko je nejasno da ne znate što je točno.”

Buob je govorio o nedjeljnom evanđelju, o djevicama koje su zakasnile pa rekao: “Kršćanstvo, kakvo danas prakticiraju mnogi, opasno je. Mnogi se nazivaju kršćanima, ali ne vjeruju ni u vječnost. Odgovor od Gospodina ludim Djevicama je jasan.

“Zaista kažem vam, ne poznam vas! Radi se o KAŠNJENJU i to je ono što šokantno. One su samo zakasnile. To od nas zahtijeva potrebu za pripravnošću.

PROČITAJTE: Kako će izgledati Isusov drugi dolazak?

Sveto pismo govori o Kristovom povratku preko 300 puta. Oni kojima nije stalo do Krista i cilja nisu mudri. Kršćani krštenja čine užasnu pogrešku. Nemojte riskirati vječnost. Budite djeca istine. Propustit ćete cijelu vječnost jer živite nerazborito.

Evanđelje nam pokazuje da moramo ostati budni. Tako je važno ljude osvijestiti o tome,” rekao je u propovijedi Otac Hans Buob, palotinac i ravnatelj utočišta St. Ulrich, Hochaltingen.

NAJNOVIJE!