NaslovnicaVijestiOvo u povijesti nije viđeno: Brojni muslimani susreću Isusa u svojim snovima!

Ovo u povijesti nije viđeno: Brojni muslimani susreću Isusa u svojim snovima!

Muslimani susreću Isusa u svojim snovima i prelaze na kršćanstvo alarmantnom brzinom.

Dva misionara dijele više svjedočanstava iz prve ruke o muslimanima koji se obraćaju na kršćanstvo nakon susreta s Isusom Kristom u svojim snovima.

James Bradford, vodeći pastor u Central Assembly u Springfieldu, Missouri, i misionar Dick Brogden rekli su za Assemblies of God News da Bog odgovara na molitve kršćana koji se mole za muslimane.

Oni priznaju da je svaka islamska zemlja opasno mjesto za kršćanina i da ima malo prilika za otvorenu evangelizaciju. Ali oni izvješćuju da muslimani susreću Isusa u svojim snovima i prelaze na kršćanstvo alarmantnom brzinom.

“Čak bih rekao da je to normalno iskustvo”, rekao je Brogden. “Bilo bi točno reći da muslimani reagiraju na Isusa u razinama koje nikada nismo vidjeli, ne u 1400 godina!”

“Snovi pridonose otkrivenju (kao u jamstvu), procesu evangelizacije i obraćenju”, nastavio je. “Toliko mnogo muslimana odbacuje islam, ali znaju da će ih slijeđenje Isusa koštati svega. Snovi o Isusu ohrabruju ih na putu i daju im utjehu da će Isus biti s njima – iako ih je sve koštalo da Ga slijede.”

Žena je imala san u kojem je vidjela Isusa

Bradford je rekao da je bio u muslimanskoj zemlji na sastanku s crkvenim vođama iz nekoliko muslimanskih nacija. Jedan od vođa podijelio je svjedočanstvo o ženi koja je imala san u kojem je vidjela Isusa.

“Žena je napustila islamsku vjeru, ali je bila puna mržnje i sumnjičavosti prema kršćanima. Nije znala što učiniti – molila je Boga za pomoć”, objasnio je. “Jedne noći imala je san u kojem je vidjela pastira kako hoda oko praznog groba sa štapom. Pastir ga je nekoliko puta obišao, a onda je krenuo ravno prema ženi. Imao je štrucu kruha u rukama, koju je prelomio i ponudio joj, a dok je to činio, rekao je: ‘Uzmi, jedi, ovo je moje tijelo.'”

Brojni muslimani se obraćaju na kršćanstvo nakon susreta s Isusom u snovima

Nastavio je da se žena, koja nije znala ništa o Bibliji, probudila i kontaktirala osobu za koju je znala da je kršćanka.

“Pokazao joj je u Bibliji gdje je Isus rekao te riječi. Žena je prihvatila Isusa kao svog Spasitelja – i nastavlja mu služiti do danas”, rekao je Bradford.

Brogden je ispričao priču koja je ilustrirala koliko daleko će Bog ići da pokaže svoju ljubav ljudima. Ispričao je da je žena iz Saudijske Arabije imala san o odlasku u raj, ali se bojala da ju je vrag prevario.

‘Isuse, ako si ti pravi Bog, želim te vidjeti’

Molila se: ‘Isuse, ako si ti pravi Bog, želim te vidjeti’, ispričao je Brogden.

“Kasnije, čuvajući svoje ovce u pustinji, naišla je na bazen vode. Sagnula se da pije, pogledala je u vodu i u odrazu vidjela masivnog čovjeka kako stoji iza nje. Držao je pastirski štap i smiješio se. Ona je šibala okolo, ali tamo nije bilo nikoga. Ponovno je pogledala u vodu, a tamo je bio taj ogromni Pastir.”

Brogden je rekao da je žena bila prestravljena i otrčala kući svojoj sestri, koja je bila vjernica, i rekla joj da Isus “dokazuje da je Bog”.

Globalni radnik AG-a je nastavio: “Još uvijek sumnjajući, ova Saudijka je tražila od Gospodina još jedan dokaz. Njezina je majka bila bogalj, vezana za stolicu, nije mogla hodati. Molila se: ‘Isuse, ako si pravi i istinski Bog, ozdravi mi majku i neka stoji i hoda!’ Njezina je majka odmah ustala i počela hodati uokolo. Sestra je raširila ruke u znak predaje i vikala: ‘Isuse, vjerujem, vjerujem!'”

Bradford i Brogden ohrabruju vjernike da nastave molitvu jer se mnogi muslimani još trebaju susresti s Kristom, piše CBN News.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare