Američki trgovački div prodaje robu dizajnera sotonističke odjeće

Američki maloprodajni div Target sada prodaje robu dizajnera sotonističke odjeće s porukama: “Sotona vas voli i poštuje ono što jeste”.

Na Targetovoj web stranici trenutno se prodaju dva artikla brenda Abprallen, britanskog dizajnera koji nudi raznu odjeću sa slikama lubanja, rogatih koza i brojnim referencama na okultno.

Dva artikla brenda za prodaju na Target.com su torba Abprallen s natpisom “Too Queer for Here” i majica s natpisom “Cure transphobia, not trans people.”

Ostali predmeti za prodaju na web stranici Abprallen uključuju proizvode s porukama poput “Sotona poštuje zamjenice”, “Gay kao pakao” i “Pridružite se mom gay kultu”.

“Sotona vas voli i poštuje ono što jeste. Važan si i vrijedan u ovom svijetu i zaslužuješ da se prema sebi odnosiš s ljubavlju i poštovanjem”, stoji u opisu jednog proizvoda.

“Sotona poštuje zamjenice”

Dana 28. ožujka, Abprallen je na Instagramu podijelio dizajn “Sotona poštuje zamjenice” i napisao da se LGBT identificirani ljudi “često nazivaju proizvodom Sotone ili da rade protiv Božje volje, tako da je u redu. Umjesto toga ćemo se družiti sa Sotonom.”

Natpis je potvrdio korištenje Bafometa, idola s kozjom glavom kojeg obožavaju sotonisti, kao inspiraciju za proizvod: “Sotona je nada, suosjećanje, jednakost i ljubav. Dakle, prirodno, Sotona poštuje zamjenice. On voli sve [LGBT] osobe. Odabrao sam varijaciju Bafometa za ovaj dizajn, božanstvo koje je samo po sebi mješavina spolova, bića, ideja i postojanja. Odbacuju binarne stereotipe i očekivanja. Savršen.”

Stranica također sadrži brojne odjevne predmete s nasilnim simbolima ili porukama, uključujući jednu košulju “svi spolovi” na kojoj piše “Homofobni naslon za glavu” s grafikom giljotine i lubanja.

NAJNOVIJE!