Beba se budila svake noći vrišteći, a tada je majka čula muški glas u dječjoj sobi

Preplašena beba se gotovo svake noći budila vrišteći. Mama nije znala o čemu se radi, no jedne noći je čula muški glas u dječjoj sobi.

Majka iz Škotske rekla je da se začudila kada je čula da je njezinu bebu ušutkao muški glas koji je dolazio iz monitora za bebe, prenosi britanski Mirror. Claire Cummings, 25, sada se boji da je njezina obitelj tjednima špijunirana zbog uređaja kupljenog na Amazonu.

Isprva je bila zbunjena kada se njezin sin Aiden, sada star dvije godine, počeo buditi prestravljen i vrištati svake noći oko 2 sata ujutro, naizgled bez objašnjenja. Tvrdila je da se dječakovo ponašanje promijenilo u roku od mjesec dana te da se boji svoje spavaće sobe.

Claire je rekla da se početkom prošle godine često budila zbog buke iz Aidenove sobe, no pretpostavljala je da je to samo san.

Ona i njezin suprug Jamie (31) bili su užasnuti kada su otkrili da je nešto mnogo strašnije u pitanju. Naime, jedne su noći oboje čuli muški glas koji je utišao Aidena preko kamere “Victure Baby Monitor” koja je spojena na internet.

Par je krenuo u lov na onoga koji je uplašio njihovog sina tako što je stavio sporni monitor u dnevni boravak i nadzirao ga preko noći, no odustali su prije 2 sata ujutro i otišli na spavanje.

Dječak se noću budio plačući od straha

– To je trajalo tjednima i noću bi se budio plačući, ali to nije bilo normalno, nego plačući od straha. Ispostavilo se da je previše uplašen da uđe u svoju sobu. Da ga odvedete tamo, vrisnuo bi. Vrištao je i pokazivao na monitor – rekla je zabrinuta majka.

Jednom prilikom i sama je čula zvuk “ššš” za koji kaže da sigurno nije dolazio od uređaja nego od čovjeka. Tvrdi i da se Aiden prestao buditi noću kada su bebi ugasili monitor i ponovno se počeo igrati u njegovoj sobi.

– Krivim si što to nisam ranije shvatila. Ugasili smo monitor i za nekoliko tjedana opet je normalno spavao. Šteta što prije nismo “kliknuli”. Odložili smo uređaj i pokušali ostati budni da uhvatimo onoga koji ga je uplašio, ali nismo ostali budni cijelu noć pa smo ga bacili – rekla je Claire koja kaže da je uređaj zaštićen kodom te da su mislili kako su sigurni.

Kako navodi Mirror, stručnjaci su, testirajući ovaj model monitora za dječju sobu prije dvije godine, utvrdili da im je “zabrinjavajuće lako” pristupiti s drugih lokacija.

NAJNOVIJE!