Bosanac živi s dvije žene u braku: “Uvijek sam o ovome sanjao”

"Uvijek sam se vodio svojom maštom, želim imati dvije žene.", dodajući da će ostati zajedno dok ih smrt ne rastavi.

Bosanac Elmedin Karić živi u braku s dvije supruge, a kako kaže, to je ostvarenje sna koji je oduvijek sanjao. Elmedinova prva supruga Fatima majka je njihova tri sina, a zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove u godinama braka.

No prije dvije godine Elmedin je u svoj život doveo drugu ženu. Janu, koja dolazi iz Ukrajine, upoznao je dok je bio u Njemačkoj na privremenom radu. Između njih se rodila ne samo ljubav, već i želja za zajedničkim životom, rekao je u kameru Srećko Stipović, za istoimeni YouTube kanal.

Svake noći spava s drugom ženom

Ono što je Stipovića, ali i sve koji su čuli njihovu priču, najviše zanimalo je kako se organiziraju za spavanje.

“Raspored spavanja… Vidi, ja spavam s jednom ženom ovdje, a druga s djecom je tamo. Sljedeću noć druga žena ide meni, prva ide djeci. Nema veze što nisu majke, sve se vole, poštuju je i djeca nemaju pravu majku. Rekao sam i ovoj starijoj koja ide u školu, moraš malo poštivati ​​Janu, svi ćemo zajedno živjeti. Poštujemo se, tako smo se dogovorili”, kaže Elmedin.

Imedin i njegove žene
Snimka zaslona: YouTube

Otac ga je izbacio iz kuće

Elmedinov otac, međutim, nije podržao ovu nekonvencionalnu obiteljsku dinamiku te je sina izbacio iz kuće, izražavajući svoje negodovanje prema načinu života koji je Elmedin odabrao. Međutim, Elmedin je odlučio kupiti kuću na kredit u kojoj sada živi sa svoje dvije supruge i njihovo troje djece.

“Fatima joj pravi pite, i naš bosanski grah, napravi joj neki boršč iz Ukrajine, neka kuhana jela za prste polizati”, kazao je između ostalog Elmedin na pitanje tko je bio glavni u kuhinji.

VIDI OVO: Poligamija u Bibliji: Zašto je u Starom zavjetu postojala poligamija?

“Volim te… Ona te poštuje”

No, postavilo se i pitanje kako je Fatima reagirala na dolazak Elmedinove druge supruge iz Ukrajine. Kako je rekao, već dugo joj je nabacivao takvu ideju, ali Fatima isprva nije bila raspoložena za takav odnos. Ipak, na kraju je popustila.

“Fatima ima 28 godina, ona 44 godine, ja 32 godine. Postoji ljubav, nas troje smo zajedno rođeni, zajedno smo odrasli, živimo zajedno. Uvijek sam se vodio svojom maštom, želim imati dvije žene.”, dodajući da će ostati zajedno dok ih smrt ne rastavi.

Nedavno se vratio iz Ukrajine, gdje je odveo Janu da uzdržava njezinu obitelj nakon smrti njezine majke. Unatoč izazovima i preprekama, žene Jana i Fatima sada dobro surađuju, pomažu jedna drugoj i dijele postelju – odnosno dijele muža. Elmedin kaže da se Jana i Fatima paze kao prave sestre.

NAJNOVIJE!