Bračni par otvorio kršćanski noćni klub: Vjeruju da je to vizija od Boga

Suprug i žena su osnivači kršćanskog noćnog kluba, koji je s radom započeo prošlog mjeseca u Los Angelesu. Tvrde da im je Bog dao viziju da stvore prostor u kojem se kršćani mogu družiti i “zabavljati” u Gospodinu.

Noćni klub, poznat kao The Saved Social Club, pokrenuli su Jordan i Cassandra Ramble u prošlog prosinca. Cassandra je objasnila u objavi na TikTok profilu kluba da je klub jednostavno mjesto za kršćane da “slave Boga kroz ples, glazbu i zajedništvo”.

“Htjeli smo brzo objasniti viziju koju nam je Bog dao za kršćanski noćni klub. Vrlo je jednostavna. Vjernici će se okupljati kako bi slavili Boga kroz ples, glazbu i zajedništvo. Tamo ćemo imati DJ-a, tamo će biti izvođača, i sveukupno lijepo vrijeme”, objasnila je Cassandra prije nego što su održali prvo okupljanje kluba 1. prosinca 2023.

Ramblesovi su rekli da su ulaznice za prvo okupljanje, koje su koštale 25 dolara, bile rasprodane za 175 ljudi.

Par na svojoj web stranici objašnjava da je klub “sigurno utočište za kršćane koji traže zdravu zabavu”.

U videu u nastavku pogledajte kakva je atmosfera u klubu.

@thesavedsocialclub 🤯 ABOUT LAST NIGHT 🤯 We had an amazing time! 🥳 We had a packed house, people came and praise God and left on fire for Christ. It’s really a revival happening right now in Los Angeles and we are so grateful to be apart of it. To God be all the glory for the things he has done! We’ll continue to bring these events every FIRST Friday of the month and fulfill the mission God has given us. Shift the culture. Bring Change. Restore the Fellowship. Love hard. We thank you 🙏 Next event is Feb 2nd 2024 at 7PM PST ! Comment “TICKET” to get the link sent directly. LETSSSS GOOOOOOO 🥳🥳🥳 #christianentrepreneur #christiancommunity #losangeleschristianclub #lachristianclub #christianclubla #christianmusic #chh ♬ Revolution – Kirk Franklin & The Family

“Bilo je toliko ljudi koji su imali tu ideju. I ono što ja vjerujem je da je Bog išao okolo i samo posuo ideju određenim ljudima. Posipao ideje. To je ono što On čini. On ide i posipa ideje i vidi koga će uhvatiti. Tko će to učiniti”, rekla je Cassandra Ramble u videu.

Cassandra je dalje objasnila da su se ona i njezin suprug preselili u Los Angeles iz New Jerseyja. Sada planiraju treće okupljanje kluba zakazano za 2. veljače.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!