Čim je prohodala, mala Mia (1) je preminula u kući naočigled roditelja

Roditelji kažu da su morali ispričati svijetu svoju tragediju kako se to više nikome ne bi dogodilo.

Mia, 14-mjesečna djevojčica, preminula je nakon što se slučajno zaplela u ručke ruksaka koji je visio na bravi vrata njezine sobe.

Roditelji djevojčice koja je prošlog mjeseca tragično preminula u svom domu u Škotskoj htjeli su upozoriti na opasnosti ostavljanja bilo čega obješenog na vratima ako u kući imate malu djecu.

Connor i Hannah bili su u kući kad se dogodila tragedija. Kažu da je njihova Mia, koja je uvijek bila živahno i glasno dijete, odjednom utihnula. Connor je otišao provjeriti što se događa i pronašao Miju umotanu u ručke ruksaka koji je visio s vrata.

Odmah je izbavio djevojčicu i počeo dozivati ​​suprugu koja je pozvala hitnu pomoć. Otac i majka djetetu su do dolaska liječnika davali umjetno disanje. Djevojčica je ostala bez daha, a reanimacija je trajala 45 minuta. Mia je prebačena u bolnicu gdje je umrla četiri dana kasnije.

Mia s roditeljima
Foto: Facebook

“Bili smo uz našu djevojčicu do kraja. Ležao sam kraj nje u bolnici, držao sam joj ruku na grudima i bilo mi je jasno da je gubim. U jednom trenutku samo joj je srce prestalo kucati.“, kaže neutješna majka.

Roditelji kažu da su morali ispričati svijetu svoju tragediju kako se to više nikome ne bi dogodilo.

“Ne možemo dovoljno naglasiti koliko je ovo ključno. Ne ostavljajte torbu da visi s brave, ni na sekundu…”, rekla je majka.

Pomolimo se za ove roditelje da Bog utješi i obnovi njihova slomljena srca!

NAJNOVIJE!