Dijete Bena Afflecka i Jennifer Garner se deklarira kao nebinarna osoba i koristi zamjenicu “oni”

Dijete je otkrilo svoje nove ime prije nego što je pročitao biblijski stih u crkvi na misi zadušnici za svog djeda.

Nekad Seraphina Rose, a sada Finn Affleck, petnaestogodišnje dijete Jennifer Garner i Bena Afflecka sada ima novi identitet. Finn se deklarira kao nebinarna osoba i koristi zamjenicu “oni”.

Noseći crno odijelo s hlačama i ošišanu frizuru, dječja glumica je otkrila svoje novo ime prije nego što je pročitala biblijski stih u crkvi na misi zadušnici za svog djeda, Jenniferinog oca, u subotu.

Srednje dijete Bena i Jennifer slikano je s novom kratkom frizurom još u veljači ove godine.

“Zdravo, moje ime je Finn Affleck”, počeo je govor, a zatim pročitali 16. poglavlje, 8. stih Knjige izreka.

Finn ima stariju sestru Violet Ann (18) i mlađeg brata Samuela (15). Garner i Affleck rastali su se 2015. i finalizirali razvod 2018., no ostali su u prijateljskim odnosima.

Affleck je 2022. godine oženio pjevačicu Jennifer Lopez, čije 16-godišnje dijete Emma Maribel Muniz koristi rodno neutralne zamjenice, baš kao i Finn, a sada su se još više zbližili.

Dana 12. veljače, njih dvoje su zajedno fotografirani na ulici u Los Angelesu s Benom Affleckom, noseći privremenu ružičastu boju kose.

Prve naznake o novom imenu stigle su nekoliko dana ranije kada su Jennifer i Finn fotografirani na stanici školskog autobusa u Brentwoodu, s izvezenim imenom “Finn” na ruksaku.

Različita izvješća sugeriraju da promjena imena iz Seraphine u Finn znači da će tinejdžerka biti deklasificirana kao transrodna. No, s obzirom na to da je riječ tek o javnoj najavi početka korištenja novog imena, dok se obitelj službeno ne oglasi, teško je bilo što sugerirati.

NAJNOVIJE!