Dijete palo kroz prozor stana na petom katu, majka nije bila prisutna

U njemačkom gradu Offenbachu, smještenom u saveznoj zemlji Hessen, zabilježen je tragičan incident u kojem je dijete palo kroz prozor stana na petom katu stambene zgrade u 3:20 sati.

Visina pada iznosila je 15 metara, izvještavaju njemački mediji.

Prema dostupnim informacijama, uzrast djeteta nije naveden u članku, no pretpostavlja se da se radi o djetetu starom između 2 i 3 godine. Službenici policije su odmah reagirali na ovaj incident i stigli na mjesto događaja.

Dijete je pretrpjelo ozbiljne ozljede te je hitno prevezeno u bolnicu u Offenbachu. Njegovo stanje i dalje se smatra kritičnim, kako navode njemački mediji.

Iako detalji nisu u potpunosti razjašnjeni, prema informacijama policije, majka djeteta nije bila prisutna u stanu u trenutku nesreće, koja se dogodila noću između petka i subote.

Istražitelji trenutno pretpostavljaju da je riječ o nesretnom slučaju te nisu u mogućnosti precizno utvrditi dob djeteta.

Ovaj tragični događaj podsjeća na nedavne slučajeve slične prirode, u kojima su djeca pala kroz prozore. Većina takvih padova srećom nije rezultirala smrtnim ishodom, no nažalost, također su zabilježeni i slučajevi smrtnog stradavanja djece nakon sličnih nesreća.

NAJNOVIJE!