NaslovnicaVijestiDisney ima muškarce odjevene u žene: U haljinama dočekuju djecu

Disney ima muškarce odjevene u žene: U haljinama dočekuju djecu

Disney ima muškarce odjevene u žene u svojim tematskim parkovima gdje našminkani u haljinama dočekuju djecu i obitelji.

Fotografije dva muška zaposlenika Disneyja u ženskoj odjeći koji su izgleda bili na dužnosti postale su viralne na društvenim mrežama nakon što je konzervativni influencer Libs Of TikTok podijelio slike na X-u, nekadašnjem Twitteru.

Naslov za objavu od 25. kolovoza glasio je: “Disney ima muškarce odjevene u žene, noseći haljine kako pozdravljaju djecu na nekim od njihovih atrakcija. Oboje smo dobili ovaj tjedan od uznemirenih posjetitelja.”

Jedna od nedatiranih fotografija snimljena je ispred Bibbidi Bobbidi Boutiquea u Disneyland Resortu u Kaliforniji prikazuje bradatog muškarca koji nosi maramu i haljinu inspiriranu likom Vile Kume iz Disneyjeva filma “Pepeljuga” iz 1950. godine.

Našminkani brkati muškarci pozdravljaju djecu

Ranije ove godine, još jedan zaposlenik Disneyja našminkan i u haljini snimljen je na videu kako pozdravlja djecu ispred butika Bibbidi Bobbidi.

Viralni video objavljen u svibnju prikazuje muškarca s brkovima u haljini Vile Kume kako maše malom djetetu i pozdravlja kupce u trgovini.

Čovjek – koji se identificira kao “Nick” – čuje se kako govori djeci: “Ja sam jedan od šegrta Vile Kume. Ovdje sam da vas razgledam i napravim sve što želite za taj dan.”

Još jedan par slika koje je podijelio Libs iz TikToka prikazuje najmanje dva odvojena područja Disneyjevih parkova s ​​bojama zastave ponosa “napretka” “ugrađene u dekor… gdje se djeca slikaju”.

2021. godine Disney Parks najavio je promjene kodeksa odijevanja svojih zaposlenika, navodeći da će ići s “novim pristupom” koji pruža “veću fleksibilnost u pogledu oblika osobnog izražavanja koji okružuju rodno uključive frizure, nakit, stilove noktiju i izbor kostima”

Disney agresivno promovira LGBT vrijednosti

Disneyjeva promocija LGBT tema postala je trend posljednjih godina, uključujući službenu Disneyjevu kolekciju ponosa s duginim ušima Mickeya Mousea i drugim predmetima.

Dionice Disneyja ovog su tjedna pale na najnižu razinu u devet godina nakon izvješća da se zabavni konglomerat nosi s “mrtvom ljetnom gužvom” i sve većim gubicima pretplatnika na svojoj streaming usluzi Disney+.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare