Dječak (10) se htio suočiti s čovjekom koji mu je silovao sestru, ovaj ga bacio s litice
Snimka zaslona: Daily Mail

Muškarac iz Ujedinjenog Kraljevstva bacio je 10-godišnjeg dječaka s litice visoke 30 metara nakon što ga je dijete optužilo da mu je silovao maloljetnu sestru.

Anthony Stokes (54) optužen je da je dječaka bacio s litice Ovingdean u Brightonu, kada je dječak pokušao “intervenirati” nakon što mu je sestra ispričala o navodnom zlostavljanju.

Svjedoci su opisali da su čuli “vrisak” i vidjeli “malo tijelo kako pada kao da je bačeno s litice” prije nego što je dijete palo na tlo, rečeno je sudu u Oxfordu.

Dječak je preživio, ali je zadobio ozbiljne ozljede i morao je biti prebačen u bolnicu, javlja Daily Mail.

Tvrdi se da je prije incidenta u istočnom Sussexu u koji je Stokes navodno odveo dječaka na plažu bez znanja njegove majke, optuženi “razmišljao” da ga baci u kamenolom.

Stokes se u ponedjeljak pojavio na sudu optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje djevojčice mlađe od 13 godina, kao i za pokušaj ubojstva i okrutnost prema dječaku. Odbacio je sve optužbe.

Tužiteljica Zoe Johnson rekla je sudu da je Stokes prisilio djevojku na seks, znajući da je to pogrešno.

“Dječak je pokušao intervenirati. Optuženi ga je potom odnio na liticu i bacio s nje. Dječak je pao s visine od 30 metara na beton ispod. Srećom, nije poginuo, ali je teško ozlijeđen i helikopterom je prebačen u bolnicu u Londonu. Isprva se vjerovalo da je imao nesreću, no istraga je otkrila mračniju istinu”, dodala je.

Prema riječima tužiteljice, optuženi ga je gurnuo s litice s namjerom da ga ubije.

Suđenje se nastavlja.

0 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše ocjenjeni
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare