Dječak (8) preživio nakon što je upucan u glavu, njegova majka sve zasluge daje Bogu

8-godišnji dječak za kojeg je rečeno da neće preživjeti nakon što je upucan u glavu se vratio kući – a njegova majka sve zasluge za to „čudo“ daje Bogu. 

„Božja moć. Čuda se događaju“, rekla je Marcella Thompson za svog sina Marcellusa Whiteheada i njegovo čudesno ozdravljenje. 

„Odlično je što je napokon kod kuće. Dobar je osjećaj imati svo četvero moje djece na okupu“, dodala je. 

Thompson je rekla da je znala da će Marcellus eventualno doći kući te je zasluge dala svojoj „vjeri u Boga.“ 

Marcellus, poznat i kao M.J., gotovo je izgubio život u lipnju kada je hodao kući iz trgovine sa svojim bratom. Upucan je u nogu i glavu, a liječnici su navodno rekli obitelji da dječak neće preživjeti.

Dječak se vratio kući i nadmašio sva očekivanja

Mjesecima kasnije, Marcellus, koji je imao traumatsku ozljedu mozga, pet operacija te je proveo nekoliko mjeseci u bolnici i na rehabilitaciji, vratio se kući i nadmašio sva očekivanja. 

Dječaka čeka teška bitka jer je u kolicima i ne može govoriti. Thomson se nastavlja moliti za potpuni oporavak svog sina, ali je presretna što je on napokon kod kuće gdje će se nastaviti oporavljati. 

„On je odlučan. On ne odustaje“, rekla je, „On daje značenje riječi ‘borac.’“ 

Marcellusov tata je opisao dan pucnjave kao „užasan“. 

„Srce mi je slomljeno kada se to dogodilo“, rekao je, „Nisam mogao vjerovati.“ 

Policija je objavila da je za pucnjavu odgovoran Darius Harris Jr. (19). Unatoč kaosu i boli, Thomson je oprostila navodnom krivcu za taj užasan čin. 

„Opraštam Dariusu. Nisam ljuta na njega, ljuta sam na društvo, ljuta sam na roditelje“, rekla je, „Vjerojatno sam više ljuta na Dariusovu mamu nego na njega.“ 

NAJNOVIJE!