Djevojčica (3) je otvorila oči u mrtvačkom sanduku, a majci se učinilo da priviđa

Djevojčica (3) se probudila se na vlastitoj sahrani, nakon što su je liječnici proglasili mrtvom. Šokiranoj majci se učinilo da priviđa.

Malena Camila iz Meksika proglašena je mrtvom u srijedu, 17. kolovoza. Naime, tada su je liječnici prvi put živu proglasili mrtvom, što je dovelo do toga da se probudila na sahrani, piše Mirror.

Incidenti su se dogodili u bolnici Salinas de Hildalgo u državi San Luis Potosi, u centralnom Meksiku.

Camilina majka, Mary Jane Mendoza, rekla je da je trogodišnjakinja povraćala i imala bolove u trbuhu uz temperaturu.

Odveli su je pedijatru u Villa de Ramos na sjeverozapadu, a pedijatar je rekao Camilinim roditeljima da je odvedu u bolnicu. Zbog dehidracije liječnici su joj prepisali paracetamol.

Ponovno su djevojčicu vratili u bolnicu

Nekoliko sati kasnije, nakon što su Camilini roditelji primijetili da joj se stanje pogoršalo, vratili su je u bolnicu gdje je primljena između 21 i 22 sata prije nego što je proglašena mrtvom.

– Dugo im je trebalo da je spoje na kisik – kazala je majka malene djevojčice.

Ona je pojasnila kako je bila odvojena od tijela svoje kćerke i dodala kako je sljedećeg dana, tijekom pogreba, primijetila kako se stakleni prozor na kovčegu zamaglio.

Ožalošćeni su smatrali da žena halucinira i uvjeravali su je da ne otvara sanduk.

U jednoj trenutka njena svekrva je rekla da je djevojčica otvorila oči, pa su odlučili otvoriti kovčeg i shvatili kako to nisu bile halucinacije.

Odmah su pozvali medicinsku sestru, koja je stigla za nekoliko minuta i potvrdila da je djevojčica živa, pa su pozvali Hitnu pomoć, ali nažalost, na putu do bolnice, Camila je zaista izgubila život.

Djevojčica je zatim vraćena u bolnicu gdje je po drugi put proglašena mrtvom.

Prema riječima glavnog državnog tužioca Josea Luisa Ruiza, slučaj se istražuje i obdukcija je u tijeku.

NAJNOVIJE!