Djevojčica je šokirala majku na samom rođenju – rođena je s četiri ruke i četiri noge

Djevojčica je šokirala majku na samom rođenju kada je ugledala da ima četiri ruke i četiri noge.

Malena Indijka je zato dobila nadimak “Djevojčica pauk” jer je rođena s dvije dodatne ruke i noge pričvršćene za struk.

Djevojčica iz sela Hemda u saveznoj državi Bihar, šokirala je svoju majku Ushu Devi na samom rođenju. Ona pored “dodatnih” udova koji su zakržljali ima potpuno funkcionalne ruke i noge i čini se da ih normalno koristi, piše Mirror.

Na društvenim mrežama pojavila se i snimka na kojoj je majka drži u krilu, dok joj četiri dodatna uda nepomično vire iz struka.

Obitelj je iskoristila medijsku pozornost kako bi zamolila ljude dobrog srca da doniraju sredstva za operaciju koja bi pomogla njihovoj kćerki. Također su apelirali kod lokalnih vlasti da interveniraju kako bi poboljšali život njihove djevojčice.

VIDI OVO: Hinduizam: Kakva je to religija i što hindusi vjeruju?

Ovo nije jedina muka s kojom se suočavaju jer je, kako prenose neki lokalni mediji, njihov sin (11) rođen sa invaliditetom.

Ovo nije prvi slučaj da je beba sa osam udova rođena u Indiji, a to se prethodni put dogodilo 2015. godine.

Tada je dječak rođen s četiri noge i četiri ruke, što je, kako se pretpostavlja, poteklo od nerazvijenog sijamskog blizanca.

Hinduistički vjernici su se tom prilikom okupili u malom gradu Dumri-Isri da proslave dolazak bebe, za koju vjeruju da je reinkarnacija hinduističkog boga Ganeša.

NAJNOVIJE!