Djevojčica (2) je stalno dodirivala potiljak, a dijagnoza je shrvala roditelje

Sa samo dvije godine Ivarna Kagbo iz Liverpoola stalno je dodirivala potiljak kad se žalila na bolove.

Zbog toga je njena majka Kerry (24) znala da nešto nije u redu, no stravičnu vijest čula je nakon što joj je kćerkica primljena u bolnicu gdje je utvrđeno da ima tumor na mozgu.

Malena Ivarna se nekoliko tjedana nije osjećala dobro. Dodirivala je stalno potiljak, žalila se da ju boli te je izgubila apetit.

Doktori su prvo pomislili da se radi o nekoj infekciji, ali se zdravstveno stanje malene djevojčice ubrzo pogoršalo.

Djevojčica više nije mogla hodati, a da joj neko ne pomaže.

Nakon što joj je skeniran mozak, 17. prosinca 2021. godine, liječnici su ustanovili da Iverna ima tumor na mozgu. Njezina majka Kerry bila je slomljena.

Ivarna u bolnici
Ivarna u bolnici sa svojim roditeljima; Foto: Samantha Wormald/Liverpool Echo

Rak je izazivao ogroman pritisak na mozak pa je operacija tri dana kasnije hitno realizirana kako bi se on smanjio.

Obiteljska prijateljica Antoniya Conroy otkrila je za Liverpool Echo da je djevojčica i dalje slaba, te se hrani preko nosa.

– Oporavlja se bolje nego što su rekli, ali nije ni blizu kakva je ranije bila. Tužno je to što se još uvijek smije. Ne žali se ili tako nešto – i dalje se smije – rekla je prijateljica obitelji.

Nakon operacije, Ivarninoj obitelji je rečeno da neće moći hodati i govoriti te da će morati ponovo naučiti kako koristiti udove.

Pomolimo se za zdravlje ove prekrasne djevojčice – da joj Bog pomogne u njezinom opravku nakon operacije, kao i za roditelje da im podari snage za sve što dolazi u budućnosti. 

NAJNOVIJE!