Drogirala petero svoje djece pa ih ugušila: Prije čina napisala je poruku njihovom ocu

Majka je u krevetu ugušila svojih petero djece nakon što ih je drogirala koktelom lijekova. Prije monstruoznog čina napisala je poruku njihovom ocu.

Christiane K. (28) osuđena je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva petero od šestoro svoje djece, starosti od jedne do osam godina.

Prethodno je državna tužiteljica smatrala da je Christiane K. kriva i izjasnila se za doživotni zatvor i utvrđivanje posebne težine njezine krivice, što gotovo isključuje izlazak iz zatvora nakon 15 godina, prenose njemački mediji.

Tijekom suđenja, izlaganje liječnice sudske medicine o uzrocima smrti djece sve je šokiralo.

Majka je deci prvo dala koktel lijekova i uspavala ih. Zatim je djecu jedno po jedno stavljala u kadu, prije nego što ih je umotala u ručnike i odnijela u njihov krevet, gdje je ugušila svoju djecu.

Agonija je, prema navodima mrtvozornika, trajala tri do pet minuta za svako dijete.

Christiane K. je na početku suđenja tvrdila kako nije kriva već da joj je u stan ušao maskirani muškarac i ubio djecu, što je mnoge zaprepastilo pred sudom jer su policajci već istražili tu mogućnost, ali nisu našli nikakve dokaze.

Podsjetimo, ubistvo se dogodilo 3. rujna 2020. godine u njemačkom Solingenu.

Christiane K. je od smrti poštedjela samo najstarijeg sina kog je, prije nego što je pokušala počiniti samoubojstvo, poslala vlakom svojoj majci.

Prije tog zločina, ona je napisala poruku ocu svoje djece.

– Nikad više nećeš vidjeti svoju djecu – glasilo je njeno pisano obraćanje mužu.

Prema onome što su istražitelji utvrdili, prije ubistva djece došlo je do svađe između nje i supruga putem WhatsApp poruka.

Kad je shvatila da se on više neće vratiti, napisala mu je kako više neće vidjeti svoju djecu, pa počinila monstruozni čin.

NAJNOVIJE!