Dva puta je “umro” na putu do bolnice, no čudom je preživio

Jamie Bryson, 27, za dlaku je izbjegao smrt nakon što ga je Declan Keys, 18, izbo nožem u vrat u obiteljskoj kući u Erdeyu, u Škotskoj, u siječnju ove godine.

Hvala Bogu, Jamie je preživio, a sada, kada se prisjeća događaja, još mu nije jasno kako je uspio “dva puta preživjeti”.

Sjeća se da je njegov rođak izvadio veliku oštricu iz džepa i ubo ga u vrat, presjekavši mu potključnu arteriju. Nakon što se ozlijedio, istrčao je na ulicu i pozvao mamu, a potom su susjedi pozvali hitnu pomoć, navodi Mirror.

Prema izvješćima, svađa između muškaraca izbila je zbog boce alkohola koju je Declan htio unijeti u kuću, što Jamie nije dopustio.

“Zamolio sam ga da ne unosi votku u kuću, ali nije me poslušao. Okrenuo sam se, a on me ubo. Prvo sam pomislio da me udario šakom u vrat, ali sam vidio mali srebrni bljesak. Tada sam mislio da je odvijač, ali zapravo je bio kuhinjski nož”, prisjetio se Jamie.

Mladić se prisjetio da je krv prskala posvuda kada je micao ruke s rane, no srećom, susjedi su brzo reagirali i pomoć je ubrzo stigla.

“Hitna pomoć mi je dvaput morala dati transfuziju krvi tijekom vožnje”, rekao je Jamie koji je “dvaput umro” na putu do bolnice.

Kada su stigli u bolnicu, prebačen je na odjel intenzivne njege gdje su se liječnici borili za njegov život.

Keyes je priznao napad i u ponedjeljak je osuđen na pet godina zatvora.

NAJNOVIJE!