Holivudski glumac kaže da mu je uloga vraga pokazala koliko je zapravo blagoslovljen od Boga

Iako je navikao igrati negativce i loše likove, ovo je prvi put da je dobio priliku glumiti vraga.

Neal McDonough, popularni holivudski glumac poznat po negativnim ulogama koje često igra, nedavno je podijelio svoje iskustvo s posljednjom ulogom vraga. Glumac je izjavio da mu je ta uloga pružila dublje razumijevanje blagoslova koje mu je Bog dao.

McDonough će se pojaviti u novom znanstveno-fantastičnom akcijskom filmu studija Angel Studios pod nazivom “The Shift”. Iako je navikao igrati negativce i loše likove, ovo je prvi put da je dobio priliku glumiti vraga.

Radnja filma “The Shift” prati čovjeka po imenu Kevin (glumi ga Kristoffer Polaha), koji se nađe u distopijskom svijetu suočen s tajanstvenim strancem poznatim kao “Dobročinitelj” (McDonough). Dobročinitelj stavlja Kevina pred izazove dok se bori da promijeni stvarnost i ponovno se vrati ženi koju voli, kako je opisano u sinopsisu filma na stranici Just Jared.

U intervjuu za The Christian Post, McDonough je podijelio da je ovo prvi put da stvarno glumi vraga. Iako je isprva bio skeptičan zbog te uloge, njegova supruga Ruve McDonough, južnoafrička manekenka, uvjerila ga je da je prihvati.

“Ona me upitala: ‘Zašto izgledaš zbunjeno? Što nije u redu?'” prisjeća se glumac. McDonough i njegova supruga raspravljali su i molili se o ulozi, a ona ga je potaknula riječima: “Tko je bolji negativac u ovom gradu od tebe?”

Supruga McDonougha također ga je pitala: “Koji negativac, poput tebe, ima takvu nevjerojatnu povezanost s Bogom?” Na to je glumac odgovorio: “Vjerojatno ne mnogi.”

“Shvaćam koliko sam blagoslovljen što imam Božju podršku u svemu”

Nakon razmišljanja, McDonough je prihvatio ulogu i osjeća se zahvalnim što ju je dobio.

“Zahvalan sam što me supruga uvjerila da je prihvatim jer kroz ovakve likove naučim mnogo o sebi. Shvaćam koliko sam blagoslovljen što imam Božju podršku u svemu što radim i što mi je Bog darovao mnoge talente u životu. Imam nevjerojatnu suprugu, petero djece, priliku raditi u filmu i televiziji. Sve to su darovi”, istaknuo je McDonough.

Glumac je objasnio da svi imamo tamnu stranu u sebi, ali da je samo Isus Krist bio savršen, dok svi mi ostali pokušavamo. Kako se više trudimo, vrag nas sve više iskušava.

Igranje uloge vraga donijelo je McDonoughu dublje razumijevanje svog života kao oca petero djece.

“Kada glumim lik poput vraga, moram naučiti mnogo o sebi i shvatiti koliko sam zaista blagoslovljen u svom životu”, priznao je glumac.

McDonough je preuzeo upute od kreatora filma “The Shift” kako bi oblikovao svoj lik na što ljudskiji način. Pokušao je prikazati vraga kao razmaženo dijete koje nije dobilo svoju voljenu čokoladicu. Tijekom filma postoji trenutak u kojem je vrag slomljen jer ne može shvatiti ljubav koju Kevin osjeća prema Bogu.

“Kada gledatelji to vide, osjećaju sažaljenje prema tom liku i shvaćaju koliko je on zapravo slomljen. Svi imamo takve trenutke u životu. Pogriješimo, ali ono što je važno je da se iz toga izvučemo. Skidamo prašinu s sebe nakon što napravimo nešto što nije bilo sjajno”, objasnio je McDonough.

Glumac je također naglasio koliko je zahvalan na svom putu odakle je došao do sada, posebno suradnji s Angel Studiosom. Smatra da je rad s tim studijem iznimno vrijedan jer stvaraju sadržaj koji je ugodan za gledanje i omogućuju ljudima da razgovaraju o važnim temama.

Film “The Shift” će biti dostupan u američkim kinima u siječnju 2024. godine.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!