NaslovnicaVijesti"Ja sam trudni trans muškarac i postojim", svi svjetski mediji mu se...

“Ja sam trudni trans muškarac i postojim”, svi svjetski mediji mu se dive

“Ja sam trudni trans muškarac i postojim. Što god tko rekao, ja sam doslovno živi dokaz”, naslov je članka u Pride izdanju časopisa Gamour UK.

Trudni transrodni muškarac Logan Brown je slikan za naslovnicu časopisa u bodypaintom oslikanom odijelu, a fotografije su podsjetile mnoge na ikonične slike Annie Leibowitz s trudnom Demi Moore iz 1992. godine.

Logan Brown je transrodni muškarac koji je zatrudnio s Bailey J Mills, osobom koja sebe definira kao nebinarnu umjetnicu draga. Privukao je pozornost javnosti kada je počeo dijeliti svoje iskustvo trudnoće na blogu “Up The Duff Man”.

Sa svojih 27 godina, Logan kaže da je trudnoća došla neočekivano i da je osjetio kako mu “cijeli svijet staje” kada je test pokazao pozitivan rezultat.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli British GLAMOUR (@glamouruk)

“Ja sam dokaz da mogu zatrudnjeti”

Nakon objave vijesti na društvenim mrežama, Logan kaže da je postao žrtva brojnih transfobnih komentara. Ljudi su pisali komentare poput “Muškarci ne mogu zatrudnjeti”. No, Logan tvrdi: “Ja sam dokaz da mogu”.

Chloe Laws iz Glamoura se susrela s Loganom točno dva tjedna prije nego što je rodio kćer Novu kako bi razgovarali o queer ljubavi, rodnoj disforiji i drugim temama koje muče trans osobe.

“Ono zbog čega se osjećam osnaženo kao trans muškarac je to što tko god da kažem da jesam, ja sam ta osoba i to mi nitko nikada ne može oduzeti”, poručuje Logan u tekstu koji je izazvao veliku pozornost u Britaniji i diljem svijeta. Trenutno piše dvije knjige – autobiografiju i knjigu o svojoj trudnoći nazvanu “Trbuh mog tate”.

Dok mainstream mediji uglavnom rugaju i pljuju po vjernicima koji su po njima zaostali, dive se hrabrosti ove osobe.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare