Katoličko sjemenište dovelo ‘instruktoricu’ koja je sjemeništarcima promovirala transrodnost i masturbaciju

Nacionalno katoličko sjemenište Kostarike zahtijevalo je od sjemeništaraca da prođu tjedan dana “intenzivnog spolnog obrazovanja” koje je promicalo transrodnost, masturbaciju i sadržavalo opscene teme kao što su “orgazmi” i “penetracija”.

Nacionalno sjemenište Gospe od anđela Kostarike u San Joseu već godinama uključuje godišnje tečajeve o seksualnosti kao dio gradiva.

Jedna od instruktorica bila je dr. Margarita Murillo, poznata kostarikanska psihologinja i “seksologinja” koja je pomogla u osmišljavanju kontroverznog nastavnog plana i programa za “seksualno obrazovanje” u zemlji, koji se suočio s kritikama zbog promicanja transrodne ideologije, prenosi Lifesitnews.com.

Prema Murillu, “intenzivno seksualno obrazovanje” u sjemeništu naučilo je buduće svećenike da “ne mogu uskratiti zadovoljstvo” i da masturbacija “nije grijeh”.

Također je prikazala homoseksualnost ne “kao grijeh, već kao mogućnost” te je poticala “poštivanje različitih seksualnih orijentacija”.

Murillo je studentima naglasila da se “mora poštivati” rodna zbunjenost ljudi, bez obzira na njihovu “anatomiju”.

Deseci svećenika već su prošli cijeli program “spolnog obrazovanja”, a Murillo se hvali da je srela bivše studente koji sada služe kao svećenici i koji su joj zahvalili što im je “otvorila oči”.

NAJNOVIJE!