NaslovnicaVijestiKourtney Kardashian "vječno zahvalna" na hitnoj operaciji koja je spasila njezino nerođeno...

Kourtney Kardashian “vječno zahvalna” na hitnoj operaciji koja je spasila njezino nerođeno dijete

Slavna osoba Kourtney Kardashian podijelila je iznenađujuće pro-life osjećaje u srijedu kada je objavila da je njezinom nerođenom djetetu pošteđen život tijekom hitne operacije prošlog tjedna.

Reality TV zvijezda i model navodno je otišla u bolnicu u petak, 1. rujna, zbog hitnog slučaja koji nije otkriven, a zbog kojeg se njezin suprug, Travis Barker, vratio u SAD s turneje njegovog rock benda u Škotskoj i Irskoj. Kardashian je u srijedu objasnila što se dogodilo u podužoj objavi na Instagramu.

“Vječno zahvalna”

“Zauvijek ću biti zahvalna nevjerojatnim liječnicima što su spasili život naše bebe”, napisala je. “Vječno sam zahvalna svom suprugu koji je dojurio s turneje, kako bi bio sa mnom u bolnici i brinuo se za mene … I mojoj mami: hvala što si me držala za ruku kroz ovo.”

Kardashian je dalje objasnila da je njezino prethodno troje djece rođeno nakon “zaista lakih trudnoća”, ostavljajući je “nespremnom za strah zbog hitne operacije fetusa. Mislim da nitko tko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može razumjeti taj osjećaj straha.”

“Potpuno razumijem i poštujem mame koje su se morale boriti za svoje bebe dok su bile trudne”, zaključila je. “Slava Bogu. Izlazak iz bolnice s dječačićem u trbuhu bio je pravi blagoslov.”

"Vječno zahvalna"
Snimka zaslona: YouTube/Entertainment Tonight

“Bog je velik”, dodao je Travis Barker u poruci objavljenoj na X-u. “Odletio sam kući na po život opasnu hitnu operaciju naše bebe koja je dobro prošla. Želim vam reći hvala za svu podršku. Turneja se nastavlja u petak.”

Detalji o tome koja je komplikacija ugrozila bebin život nisu objavljeni.

Reakcija roditelja na situaciju privukla je pozornost pro-life aktivistice i osnivačice Live Action Lile Rose, koja je na X-u napisala: “Ovo je pro-life način.”

Par je navodno pokušao in vitro oplodnju (IVF) kada su se vjenčali, ali su u svibnju odlučili da su “službeno gotovi” s umjetnim procesom. Kardashian je izrazila njihovu želju za zajedničkim djetetom.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare