Krokodili raskomadali tijelo čovjeka koji se krstio u rijeci

Krokodili su raskomadali tijelo čovjeka koji se utopio dok se krstio u južnoafričkoj rijeci. Posmrtni ostaci žrtve otkriveni su u nedjelju okruženi krokodilima u rijeci Olifants u Limpopu.

48-godišnji muškarac iz Attocka, koji je tvrdio da je prorok, dan ranije se utopio tijekom molitve s još dvojicom.

“Dok su molili, jedan prorok je iznenada doživio poteškoće i utopio se u rijeci punoj krokodila. Sumnja se da su ga napali krokodili tijekom ceremonije krštenja”, rekao je glasnogovornik policije pukovnik Malesela Ledwaba.

Policija je rekla da je muškarac jedan od trojice samoproglašenih proroka koji su prošli tjedan otišli do poplavljene rijeke održati službu.

Druga dva muškarca su tražila žrtvu, ali je nisu uspjeli pronaći.

Šefovi policije pozvali su stanovnike da izbjegavaju ulazak u rijeke pune krokodila radi plivanja ili duhovnih aktivnosti.

Nilski krokodil jedina je vrsta krokodila u Južnoj Africi i porijeklom je iz slatkovodnih staništa. Svake godine ubijaju stotine ljudi diljem Afrike, a vjeruje se da još mnogo smrti ostaje neprijavljeno.

Devetogodišnju djevojčicu iz Indonezije nedavno je ubio krokodil dok je s braćom pecala u lokalnoj rijeci. Djevojčica je veslala kada je gmaz nasrnuo i odvukao je u vodu, prenosi Daily Mail.

NAJNOVIJE!