NaslovnicaVijestiMajka bacila sinove Vladimira i Gabriela s drugog kata: Prvi je preminuo,...

Majka bacila sinove Vladimira i Gabriela s drugog kata: Prvi je preminuo, a drugome se bore za život

Liječnici u Rumunjskoj bore se za život trogodišnjeg dječaka kojeg je majka, zajedno s bratom (2) Vladimirom, bacila s prozora drugog kata motela u Botošaniju.

Dvogodišnjak je podlegao ozljedama nedugo nakon prijema u bolnicu, javljaju lokalni mediji.

Majka (23) se prije dvije večeri prijavila u motel pod izlikom da je propustila posljednji autobus za rodni Iasi. Na kraju ju je recepcionar pustio da prespava s djecom, iako kod sebe nije imala dokumente.

Nedugo zatim majka je bacila dvoje djece kroz prozor, a potom je i sama pokušala skočiti u čemu su je spriječili policijski pregovarački timovi.

Dok su trajali pregovori cijelo vrijeme je govorila kako želi izvršiti samoubojstvo jer je naudila djeci, a nije to željela.

Gabriel i Vladimir s majkom i ocem
Gabriel i Vladimir s majkom i ocem; Foto: Privatni album

“Nisam željela da ih povrijedim, zaista nisam”, govorila je plačući dok su je policajci nagovarali da se povuče s prozora. Nakon dva sata pregovora žena je sišla i ušla u sobu.

Još uvijek nije poznat motiv ovako strašnog zločina. Mediji javljaju da je dječakov otac u vrijeme tragedije bio u Bukureštu, gdje radi.

On je, kako priča izvor iz istrage, svakodnevno razgovarao sa suprugom i tvrdi da ništa nije slutilo na tragediju. Ipak, kako je rekao, večer uoči tragedije supruga jeste zvučala čudno.

“Poslala mi je poruku oko 23:30, napisala mi je nešto strašno i dodala ‘zbogom’. Pokušao sam je nazvati, ali se nije javljala”, naveo je otac.

Mediji pišu da je, navodno, bilo problema u obitelji. Na to ukazuje poruka da je majka navodno ostavila muža prije nego što je bacila djecu s drugog kata.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare