Majka s kćerkom u trgovini
Snimka zaslona: YouTube

Majka je bila u trgovini sa svojom kćerkom. Okrenula se na nekoliko sekundi nakon čega je shvatila da djevojčice više nema.

Najgora noćna mora svakog roditelja jednoj se majci gotovo obistinila kad je sa svojim djetetom bila u trgovini. Naime, majka dvoje djece Daniella Wolff smjestila je svoju kćer u kolica za namirnice, posjevši je u dodatak nalik na dječju sjedalicu.

Okrenula se na nekoliko trenutaka da bi izabrala namirnice iz hladnjaka sa svježim mesom u svom rodnom gradu Albertonu, blizu Johannesburga.

U tih nekoliko trenutaka zaposlenik je došetao do njenih kolica i mirno podigao dijete. Okrenuo se i počeo udaljavati s djetetom u naručju. Wolff se okrenula da odloži meso u kolica i ostala užasnuta kad je vidjela da joj je osmomjesečna kći nestala, piše Daily Mail.

Počela je užasnuto vikati, okretala se oko sebe i primijetila zaposlenika s djevojčicom u naručju, netom prije nego što je uspio proći između redova polica, daleko od pogleda zabrinute majke. Wolff je dotrčala do zaposlenika, zgrabila djevojčicu i povikala: “Kamo ste je vodili? Što ste namjeravali učiniti s njom?”

Potresna majka je objavila snimku s nadzorne kamere

Potresena majka je objavila snimku s nadzorne kamere u objektu i ispričala što se dogodilo
“Držala sam je u naručju i kad sam došla do odjela s mesom, stavila sam je u kolica da oslobodim ruke. Pronašla sam što sam tražila, sagnula se. U roku od jedne sekunde nepoznata osoba uzima moju kćer, kako se vidi na videu. Podižem pogled i nema je. Odmah krenem u potragu i nalazim je u zagrljaju tog čovjeka. Uspijevam je zgrabiti iz njegovog naručja i upitati zašto je uzeo. On se samo smije, a ja mu kažem da to nije šala i nije smiješno. Rekao mi je da je prošao pored kolica i da je moja kći podigla ruke pa ju je podigao. Bila sam prestravljena i zbunjena. Zašto se smije? Kažem mu ponovo da nije smiješno. Ne diraš tuđe dijete, ne podižeš tuđe dijete.”

Napisala je da nije znala što dalje napraviti, a da se on počeo opravdavati i objašnjavati da je djevojčica željela ići s njim. “Bila sam histerična i vikala na njega, pitajući ga što je namjeravao učiniti s njom i kamo ju je planirao odvesti.”

Suprug je odlučio prijaviti pokušaj otmice

Wolff je nazvala supruga Bradleyja, koji je odlučio prijaviti pokušaj otmice. Član osoblja je naposljetku uhićen, a glasnogovornik trgovine je rekao: “Dostavili smo snimke policiji i uprava u potpunosti surađuje s njima u istrazi. Izuzetno nam je laknulo što je u nedjelju spriječen ovaj pokušaj i možemo potvrditi da smo odmah odlučili suspendirati spornog člana osoblja. Poduzet ćemo daljnje korake na temelju rezultata istrage koja je u tijeku, a nadalje ostajemo na raspolaganju obitelji da bi dobili pomoć koja im je potrebna, uključujući savjetovanje. Usvajamo pristup nulte tolerancije prema kriminalu i osigurat ćemo najstrože moguće posljedice za one koji počine zločine u našim trgovinama kako bismo osigurali sigurnost kupaca.”