Majka je kupila djetetu pecivo, zgrozila se kada je vidjela što mu viri iz usta

"Vidjela sam kako mu to viri iz usta i zgrabila, nisam mogla vjerovati"

Majka s Novog Zelanda je kupila djetetu pecivo pa se zgrozila kada je vidjela svoje dijete kako gricka nogu štakora.

Naime, Shannon Bellman je svom 10-mjesečnom sinu 22. ožujka dala pecivo koje je kupila u supermarketu Pak’nSave Te Awamutu na novozelandskom Sjevernom otoku.

Sada joj je rečeno da je nogu štakora dijete vjerojatno pronašlo u njezinoj kući, a ne u kruhu s češnjakom koji je kupila u trgovini, kao što je prvotno sumnjala.

“Vidjela sam kako mu to viri iz usta i zgrabila, nisam mogla vjerovati”, rekla je tada gospođa Bellman za NZ Herald, dodajući da je njezin sin nakon incidenta imao bolove u trbuhu.

Trgovački lanac smjesta je opozvao marku kruha s češnjakom iz svih svojih trgovina diljem zemlje, a započela je i istraga o tome odakle se pojavila noga štakora, prenosi Daily Mail.

Sada je Novozelandska uprava za sigurnost hrane utvrdila da je noga glodavca “najvjerojatnije” došla iz kuće gospođe Bellman. Za kruh se kaže da je dva puta pečen.

To je značilo da stopa vjerojatno neće pronaći svoj put do kruha s češnjakom u bilo kojoj točki komercijalnog opskrbnog lanca.

“Temeljito smo istražili pritužbu i sada možemo isključiti proizvođača, distributera, distribucijski centar i trgovca kao moguće izvore kontaminacije”, rekao je Vincent Arbuckle, zamjenik glavnog direktora NZFS-a.

Unatoč ovom nalazu, rekao je da je pritužba podnesena u dobroj vjeri.

NZFS je rekao da proizvođač ima stroge sigurnosne procedure.

Gospođa Bellman rekla je da je mislila da Pak’n’Save nije ozbiljno shvatio incident kad se dogodio sve dok slike štakorskih stopala nisu objavljene na Facebooku.

Kasnije je od tvrtke dobila ispriku.

NAJNOVIJE!