Majka vlastitim rukama utopila dvije kćeri u bazenu obiteljske kuće

Majka koja je vlastitim rukama utopila svoje dvije kćeri u bazenu obiteljske kuće u Austriji navodno je nakon rođenja drugog djeteta patila od postporođajne depresije te je bila podvrgnuta psihijatrijskom liječenju.

Kako prenosi austrijski dnevnik Kronen Zeitung, čak su i kriminolozi ostali bez riječi kada su čuli strašne izjave 36-godišnje majke, medicinske sestre i logopeda, koja je prošli ponedjeljak ubila dvoje vlastite djece.

Nesreća se dogodila u pokrajini Donja Austrija kada se u bazenu u dvorištu obiteljske kuće utopila majka dviju djevojčica u dobi od 7 mjeseci i 7 godina.

List piše da kada opisuje kako je ubila svoje dvoje djece, “čini se kao da je mrtva, a oči joj zure u prazno”. A dok ova poslovna žena potpuno bez emocija opisuje zločin koji je počinila, čak su i iskusni detektivi ostali bez riječi.

“Djeca su bila smisao mog života”, rečenica je koju počiniteljica ovog jezivog ubojstva uvijek iznova ponavlja u svojoj ćeliji na odjelu forenzičke psihijatrije jedne od donjoaustrijskih bolnica.

Izjave koje lede krv u žilama

Tada je, kako je izjavila, “osjetila spas” i napomenula da je “potopljenost vrlo brzo prošla”. Izjave su to od kojih se ledi krv u žilama svakome tko ih pročita, osim vještacima koji sada moraju dokazati zašto je to učinila i to potkrijepiti vještačenjem, o čemu će puno ovisiti prilikom donošenja presude.

Smrt dviju djevojčica na bazenu, koju im je prošlog ponedjeljka uputila potresena i navodno psihički bolesna majka, zabilježila je i videokamera postavljena na obiteljskoj kući pokraj bazena.

Nakon što ih je ubila, djecu je izvela iz bazena, umotala ih u ručnike i odnijela u krevetić da spavaju, podsjeća list. Zatim je svom suprugu poslala poruku putem: “Nažalost, nisam uspjela”.

Kada ju je suprug pokušao dobiti na mobitel, 36-godišnjakinja je već sjela u automobil i zabila se u drvo u namjeri da si oduzme život. Iz ovog užasa ostala su otvorena mnoga pitanja, piše Kronen Zeitung.

NAJNOVIJE!