Mame diljem svijeta luduju za novim TikTok izazovom: Je li vama to normalno?

Mame diljem svijeta snimaju i dijele videa s novim TikTok izazovom. O čemu se radi? Saznajte u nastavku.

TikTok je gotovo preko noći mnogima postao omiljena društvena mreža pa se dan za danom otkrivaju novi neobični izazovi.

Zahvaljujući jednom takvom je i slavnu glumicu kći udarila torbom u glavu, a zbog plesnog izazova je donedavno nepoznata baka postala pravi hit na internetu. Osim toga, otkrili smo i brojne trikove, poput onog u kojem je jedna mama pokazala kako ekspresno složiti dječje bodije, a druga mama nam je otkrila kako uvijek odrezati savršen komad torte.

Opet se jedan TikTok izazov nametnuo kao tema, s tim što je i ovaj put namijenjen odraslima. Štoviše majkama.

Najnoviji viralni trend tove se “Egg Crack Challenge”, a sastoji se od toga da roditelji razbijaju jaja i to ni manje ni više nego na glavama svoje djece! Umjesto ruba zdjele, ti ljudi za razbijanje jaja koriste dječje glave.

Isječci obično uključuju roditelje koji spremaju jela sa svojom djecom, samo da bi ih iznenadili iznenadnim udarcem po čelu.

Postoji širok izbor reakcija, pri čemu su neka djeca to dobro prihvatila i nasmijala se tom neobičnom činu, a drugima je cijela stvar bila prilično traumatizirajuća.

Hashtag #Egg Crack Challenge skupio je više od 33 milijuna pregleda i izazvao brojne komentare u kojima se sa simpatijom gleda na projekt ili ga se kritizira.

U nastavku pogledajte kako izgleda izazov.

@dailyeditions

New tiktok trend: Parents cracking eggs on their kids heads 😳😂 #crackingeggs #eggs #longervideos #funny

♬ original sound – Daily Edition

Korisnica pod imenom Sarah zapitala se: “Kada vidim te videozapise, pomislim, je li nam kao roditeljima toliko dosadno i očajnički želimo sadržaj?”, prenosi Klik.hr.

Slažemo se. Čini se da bi i pravobranitelji za djecu u ovom slučaju imali posla. Pretpostavljamo da prate TikTok, uz nadu da se i oni kao roditelji nisu uključili u ovaj izazov.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

NAJNOVIJE!