Mark Wahlberg tvrdi da je Hollywood ogromna mreža pedofilije koju kontroliraju “bolesne nakaze”

Glumac Mark Wahlberg je rekao da su posljedice u Hollywoodu za one koji prijete razotkrivanjem pokvarenih aktivnosti elita drastične.

Poznati američki glumac Mark Wahlberg tvrdi da je Hollywood ogromna mreža pedofilije, dječje prostitucije i trgovine ljudima koju kontroliraju “bolesne nakaze” i postoji “kultura šutnje” u industriji jer svi razumiju da je javno govorenje o elitnoj pedofiliji kažnjivo smrću.

Iz tog razloga Wahlberg kaže da su Jim Caviezel i Mel Gibson “američki heroji” jer su se usudili suprotstaviti se holivudskom sustavu i odigrati svoju ulogu u podizanju svijesti o pošasti elitne pedofilije u industriji zabave.

Opisujući industrijsku božićnu zabavu na kojoj su sudjelovali holivudski rukovoditelji iz nekih od najmoćnijih studija na svijetu, Wahlberg je rekao da su šefovi studija, izvršni producenti, međunarodni brokeri i financijski dionici, kao i “dvije zvijezde holivudske zvijezde”, bili uključeni u sotonističke rituale, koja je kulminirala mučenjem i spolnim zlostavljanjem djece.

“Ja sam otac,” rekao je Wahlberg, “i sve o čemu sam mogao razmišljati je da je ovo dvoje djece trebalo biti sigurno kod kuće sa svojim roditeljima. Ali bili su u holivudskom klubu, i bili su plijen sadista, pedofila i seksualnih perverznjaka koji sudjeluju u najgorem obliku zla.”

Posljedice razotkrivanja elita su drastične

Wahlberg je rekao da su posljedice u Hollywoodu za one koji prijete razotkrivanjem pokvarenih aktivnosti elita drastične.

VIDI OVO: “Zvuk slobode”: Film koji svaki normalan čovjek obavezno treba pogledati

“Zašto nisam ubio ove tipove? Morao sam misliti na svoju djecu. Oni su moj prvi prioritet na ovom svijetu – i ne želim da odrastaju bez oca.”

“Cijeli korumpirani holivudski sustav, svo ispiranje mozga i perverzija koje pumpaju svake godine, sve to počinje imati smisla kada shvatite da je Hollywoodu potrebna mlada krv da nastavi s radom.”

Ova tvrdnja Marka Wahlberga pridodaje valu optužbi slavnih osoba i glazbenika o stvarnoj prirodi elite industrije zabave. Corey Feldman i Elijah Wood javno su razotkrili pedofiliju u srcu Hollywooda, prenosi Tribun.hr.

Prema Elijahu Woodu, nevini mladi životi se uništavaju kako bi se zadovoljili “ljudi s parazitskim interesima” koji vas “vide kao svoj plijen”.

U intervjuu za Sunday Times, Wood je izbacio niz izjava o pedofilima koji vode industriju, napomenuvši da se “očigledno nešto veliko događa u Hollywoodu. Sve je bilo organizirano.”

NAJNOVIJE!