Misica preminula nakon rutinske operacije krajnika: “Bog je uzeo našu princezu”

Bivša misica Brazila preminula je u ponedjeljak u 27. godini nakon što je zbog rutinske operacije provela dva mjeseca u komi.

Kraljica ljepote iz 2018. godine Gleycy Correia iz grada Macae, na jugoistoku zemlje, preminula je u privatnoj klinici. Ona je navodno pretrpjela masovno unutarnje krvarenje i srčani udar samo nekoliko dana nakon rutinske operacije uklanjanja krajnika, javlja NDTV.

Obiteljska prijateljica Lidiane Alves je objasnila za lokalne medije da je misica komplikacije doživjela pet dana nakon što se vratila kući iz bolnice.

– Otišla je u Unimed i doživjela srčani udar 4. travnja i od tada je bila u komi, bez neuroloških aktivnosti. Danas je preminula – kazala je ona.

Gleycyno tijelo je poslano u Institut za sudsku medicinu na obdukciju.

Pastor Jak Abreu, koji poznaje njenu obitelj, napisao je na društvenim mrežama da njeni rođaci vjeruju kako je tijekom operacije došlo do greške liječnika.

– Bog je izabrao ovaj dan da uzme našu princezu. Znamo da će nam jako nedostajati, ali sada će svojim osmjehom osvijetliti nebo – napisao je on na Instagramu.

Bdjenje za Gleycy je održano u ponedjeljak u 19:30 sati, a sahranjena je prekjučer u 11:30 sati.

Svima koji su molili, hvala vam puno. Neka Gospodin nagradi svaku molitvu ljubavi. Ona je ispunila svoju svrhu i ostavila u nama svoje naslijeđe ljubavi – dodao je pastor i pomolio se Bogu zazivajući Duha Svetoga da im donese utjehu.

NAJNOVIJE!