Mislili su da zbog alkohola otežano govori: Saznanje je šokiralo obitelj

Mislili su da je alkohol uzrokovao da otežano govori i gubi ravnotežu, no saznanje je zgrozilo cijelu obitelj. Preminula je od srčanog zastoja.

Apryl Scorer (16) iz Buckinghamshirea bila je sa prijateljima na jugu Francuske u kampu u kojem su svake godine ljetovali ona i njezina obitelj, kada joj je odjednom pozlilo.

Djevojka je ubrzo preminula od nedijagnosticiranog srčanog oboljenja, presudio je mrtvozornik, dok je njezina prijateljica neposredno prije tragedije mislila da je Apryl bila “samo pijana” i da joj je samo trebamo malo sna, prenosi Mirror.

U danu kada je preminula, zabavljala se s prijateljima uživajući u bazenu i roštiljanju, a kasnije je popila nekoliko pića u baru dok je gledala nogometnu utakmicu.

VIDI OVO: Je li grijeh napiti se?

Otežano je govorila i gubila je ravnotežu

Odjednom joj je pozlilo, otežano je govorila i gubila je ravnotežu, što je njezina prijateljica pripisala alkoholu.

– Njezina prijateljica je napustila bar sa njom jer je imala sve veće poteškoće u govoru i nije mogla hodati. Morala je sjesti na tridesetak metara od kampa i povratiti. U tom trenutku ih je zatekao policijski automobil, a hitna pomoć je zatim preuzela djevojku. Unatoč intervenciji, nisu je mogli reanimirati reanimiraju – rekao je mrtvozornik Nicholas Graham.

Iako se u prvi mah mislilo da je pod jakim utjecajem alkohola, toksikološkim analizama utvrđeno je da je imala vrlo nizak postotak alkohola u krvi.

– Alkohol nije odigrao ključnu ulogu u njezinoj smrti. U pitanju je neobjašnjiv srčani zastoj. To se dogodilo u večeri kada je malo popila, ali nitko ne može jamčiti da joj se to ne bi dogodilo na nekom drugom mjestu i da nije uzimala alkohol uopće – zaključio je Graham.

NAJNOVIJE!